Kabar
VR

Apa sampeyan seneng pets? Carane duwe hubungan apik karo pets?-QQPETS

Sampeyan ngerti carane dadi kanca karo pets? Aku bakal pitutur marang kowe jawaban. Sampeyan bisa nyoba komunikasi karo pets kanthi cara iki. Aku pracaya sampeyan bakal duwe hubungan apik karo pet.

2021/01/30

Apa sampeyan seneng pets? Kepiye carane duwe hubungan sing apik karo pets? -QQPETS

Sampeyan ngerti carane dadi kanca karo pets? Aku bakal pitutur marang kowe jawaban. Sampeyan bisa nyoba komunikasi karo pets kanthi cara iki. Aku pracaya sampeyan bakal duwe hubungan apik karo pet.

1. Komunikasi karo mripatmu.

Mripat iku jendhela kanggo jantung, pet uga emosi. Kanthi mripat kanggo komunikasi karo, sampeyan bisa nemokake manawa sampeyan uga bisa duwe hubungan apik karo pets.

2. Tutul liyane.

Nutul minangka tandha karukunan kanggo pet. Yen sampeyan kerep ndemek, bisa krasa anget. Yen sampeyan ndemek, dheweke kerep nglirik lan manthuk. Iku ngerti katresnan lan kabecikan sampeyan marang dheweke.

3. Njupuk metu.

Njupuk kanggo ndeleng sesawangan njaba, sampeyan bakal nemokake iku dadi seneng. Nyatane, kaya kita, ora pengin diikat.

4. Ayoiku ngerti sabenliyane pets.

Pets uga duwe perasaan, dheweke butuh perusahaan lan kanca, supaya menehi kesempatan luwih akeh kanggo komunikasi karo pets liyane. Supaya bisa nemokake kabegjan dhewe.

5. Play game karo.

Sok-sok main game karo kewan sampeyan, mesthine bakal seneng. Sampeyan bakal nemokake pet sing cerdas banget. Kajaba iku, dolanan game bisa nguatake ikatan karo kewan sampeyan.

6. Ajar liyane skills.

Skills liyane, iku bakal gelem nampa. Skills ora mung bisa kanggo nglindhungi piyambak, nanging uga kanggo nuduhake mati kanggo wong.

7. Mbangun susuh cilik dhewe.

Apike yen duwe susuh cilik dhewe supaya lingkungane apik.

Kesimpulane, cara iki migunani kanggo ningkatake hubungan karo pets sampeyan.

good relationship

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa