Warta
VR

Apa sampeyan pengin njaluk asu amarga hadiah Natal sampeyan? -QQET

RSPCA masyarakat kerajaan kanggo nyegah kekejeman kanggo kewan sing fokus ing pets. 129602animals diluwari lan diklumpukake ing taun 2016 dening rspca.

Dilaporake manawa udakara 25000 pets ditinggalake nalika Natal ing taun 2016 ing Inggris. Apa ing taun iki? Mungkin pirang-pirang kencan bakal kuwatir.


2021/01/30

Apa sampeyan pengin njaluk asu amarga hadiah Natal sampeyan? -QQET

Natal wis teka. Nanging ana kedadeyan sing sedhih. Ing rong minggu kepungkur, RSPCA wis ngluwari pets sing ditinggalake. RSPCA masyarakat kerajaan kanggo nyegah kekejeman kanggo kewan sing fokus ing pets. 129602animals diluwari lan diklumpukake ing taun 2016 dening rspca.

Dilaporake manawa udakara 25000 pets ditinggalake nalika Natal ing taun 2016 ing Inggris. Apa ing taun iki? Mungkin pirang-pirang kencan bakal kuwatir.

abandon dogdog

Dadi akeh sebab sing duwe pamilik kasebut. Contone, ana wong sing mikir banget yen dheweke pengin entuk sing anyar. Akeh wong sing pengin asu amarga hadiah Natal, nanging nilar nalika festival kasebut rampung. Sanajan sawetara pets wis diluwari dening kewan-kewan, umume urip ing dalan.

Frost jack dibuwang ing gedung lan nandhang lara demodectic lan gemeter. Dheweke mung umur 12 minggu. Nanging kebecikan disimpen jack. Dheweke diluwari dening RSPCA. Apa sampeyan bisa percaya rong foto kasebut yaiku asu padha? Jack Frost minangka asu begja.

dog

Nanging akeh asu lan kucing mati ing dalan saben taun ing mangsa. Yen sampeyan tetep utawa arep njaga pet, mangga tanggung jawab kanggo urip. Bakal mbutuhake wektu sing suwe kanggo ngurus, sampeyan kudu eling lan sabar.

Aku mesthi eling karo pemilik pet ujar: Sampeyan tresna, lan uga tresna sampeyan.

Adoption tinimbang tuku. Yen sampeyan pengin njaluk asu amarga hadiah Natal sampeyan, sampeyan bisa menyang kewan perlindungan ditrapake kanggo siji. Ora ana sing tuku, ora ana sing gawe piala.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa