Kabar produk
VR

Prancis wis dadi juara dunia kaping pindho-QQPETS

Apa sampeyan seneng karo tim nasional Prancis? Apa sampeyan pengin ngrayakake piye wae? Yen sampeyan seneng karo tim kasebut, sampeyan bisa tuku sabuk asu pijet gaya Prancis kanggo asu sampeyan. Sabuk asu pijet gaya Prancis duwe akeh kaluwihan.

2021/01/30

Prancis wis dadi juara dunia kaping pindho-QQPETS

Prancis wis dadi juara donya kaping pindho. Tim nasional Prancis dinobataké dadi juara donya sawisé ngalahaké tim Kroasia 4-2 ing final Piala Dunia.  Iki minangka kaping pindho Prancis menang juara Piala Dunia. Kaping pisanan ing 20 taun kepungkur, ing 1998.

France

Apa sampeyan seneng karo tim nasional Prancis?Apa sampeyanpenginngrameke piye wae? Yen sampeyan seneng karo tim, sampeyan bisa tukuSabuk asu pijet gaya Prancis kanggo asu sampeyan. Sabuk asu pijet gaya Prancis duwe akeh kaluwihan.

Kaping pisanan, asu pijet gaya Prancis  sabuk duwe partikel pijet kanthi fungsi pijet, sing nyaman kanggo asu sampeyan. Kapindho, dodo ngarep lan loro-lorone produk duwe pita sing padhang lan benang reflektif, sing padhang ing peteng. Bisa nambah safety asu ing peteng.

Kajaba iku, sampeyan bisa nulis jeneng lan nomer telpon ing kertu jeneng. Sing luwih penting, bahan sabuk asu yaiku PU. Bahan kasebut lingkungan, anti banyu, lan tahan lama. Iku migunani kanggo asu sampeyan. Ing wektu sing padha, loro-lorone sabuk asu pijet breathable loro-lorone duwe kanthong. Bisa nahan sawetara kertu cilik. Ana setelan gagang ing sisih ndhuwur sabuk asu supaya gampang digawa. Sabuk asu pijet breathable wis apik workmanship lan kualitas jaminan.

Mangga aran gratis kanggo hubungi kita! 

France

Sabuk asu pijet gaya Prancis

FranceFrance

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa