Kabar
VR

Lima prinsip mlaku asu kanthi bener-QQPETS

Ing ngisor iki ana limang prinsip mlaku-mlaku asu kanggo dibagi karo kabeh sing duwe asu.

2021/01/30

Lima prinsip mlaku asu kanthi bener-QQPETS

1.Mlaku-mlaku asu saben dina

Penting yen mlaku-mlaku asu kudu ditindakake saben dina. Suwene luwih becik mlaku saben dina? Iku gumantung apa jenis asu sampeyan duwe. Umumé, luwih cocok kanggo asu cilik mlaku watara 20 menit saben dina. Asu ukuran medium mung butuh udakara 30 nganti 40 menit saben dina. Yen sampeyan duwe asu luwih saka 30-40 kg, sampeyan kudu mlaku-mlaku watara jam saben dina. Senajan wis ngandika yen mlaku metu saben dina iku apik kanggo asu lan pemilik. Nanging, kabeh isih perlu gelar, sing disebut "kakehan bab apik".

2.Mlaku-mlaku asu kanggo nemokake panggonan sing bener

Nyatane, asu uga kudu santai. Dheweke uga pengin duwe papan sing santai. Nalika cuaca apik, dheweke uga pengin nongkrong ing papan umum. Cetha, panjaluk iki ora kakehan. Kita kudu golek papan tartamtu kanggo mlaku asu. Ing wilayah kasebut, pamilik asu lan wong mlaku asu ora nindakake apa-apa kanggo mengaruhi wong liya. Kajaba iku, aja ninggalake kotoran asu ing endi wae. Dadi trep kanggo wong liya uga trep kanggo awake dhewe.Tresna asu.

3. Pasang topeng ing asu nalika njupuk metu

Miturut investigasi, kedadeyan rabies wis dadi jumlah penyakit infèksi sing paling dhuwur ing China sajrone limang wulan berturut-turut taun kepungkur. China wis dadi negara sing akeh kasus rabies. Saiki, luwih akeh sing duwe asu ing kutha-kutha. Kajaba iku, prilaku njaga asu sing ora standar uga nyebabake sawetara masalah sosial. Kanggo ngindhari infeksi, iku cara sing paling apik kanggo asu sing nganggo topeng menyang papan sing rame.

4. Sawetara asu ora bisa mlaku

(1) Anak kirik sing lair ora luwih saka telung sasi

(2) Asu wadon ing estrus utawa asu ngandhut

(3) Asu anyar

5.Ganti kahanan kang "mlaku" dening asu

Kanggo ngganti kahanan, nyoba kanggo sworo seru chain cepet nalika dheweke ora mbayar manungsa waé. Kanthi sawetara serangan kejutan, asu bakal ngerti yen sampeyan pimpinan. Kajaba iku, ngganti rute uga cara sing apik. Nalika asu mlaku ing rutinitas saben dina, sampeyan bisa nyoba kanggo ngganti. Contone, kanthi maju lan bali. Iki bakal nggawe asu ngerti yen dheweke kudu menehi perhatian marang tujuane master.

kapanasumlaku-mlaku,mangga nganggo atalilan nggawa soko kanggomilih munggah sawisePanjenenganasu,Tuladhane:tas plastik, lan koran. Guangzhou QQPET Pet Product Co., Ltd. mrodhuksi kabeh jinis leashes asu. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita!

walking the dog

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa