Kabar
VR

Konferensi Ekspor Lintas-wates Paypal Pertama kanggo Produk E-commerce

Konferensi Ekspor Lintas-wates Paypal Pertama kanggo Produk E-commerce dianakake tanggal 7 Juni. Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd. melu ing konferensi kasebut.

2021/01/30

Konferensi Ekspor Lintas-wates Paypal Pertama Produk E-commerce

Konferensi Ekspor Lintas-wates Paypal Pertama kanggo Produk E-commerce dianakake tanggal 7 Juni.Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd. njupuk bagéyan ing konferensi.

cross-border Export Conference

Konferensi Ekspor lintas wates

Akeh perusahaan e-commerce lintas wates sing kondhang. Kajaba iku, kabeh jinis pabrik-pabrik sing berkualitas tinggi teka ing papan kasebut. Cathy, minangka wakil pemasok berkualitas tinggi, rawuh ing konferensi kasebut lan menehi pidato. Cathy ngenalake perusahaan, merek, produk, lan pasar kita. Wong nuduhake manungsa waé lan kapentingan gedhe ing produk kita.

cross-border export conference

Cathy ngaturake pidato ing konferensi kasebut

Ing negara manca, sampeyan bisa didenda yen kejiret karo kirik saka leash. Akeh negara lan kutha duwe hukum leash.  Kirik sampeyan kudu nggunakake tali ing kabeh wektu. Tansah asu sampeyan aman lan gunakake tali asu kanggo asu sampeyan.

QQPETS ngasilake kabeh jinis kalung pet, kalung pet, lan sabuk asu. Yen perlu, please aran gratis kanggo hubungi kita. Kita pengin nggawe kerjasama jangka panjang karo sampeyan.cross-border export conference

cross-border export conference

 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa