Kabar
VR

News: nunggu sampeyan ing Exhibition Center Nuremberg

Sawise penerbangan suwene suwe, kita tekan Jerman tanggal 7 Mei. Kita bungah banget kanggo melu ing International Trade Fair Pet Supplies tanggal 8 nganti 11 Mei.

Dina pisanan ing Jerman, kita duwe istirahat sedhela. Banjur kita miwiti dekorasi booth ing Pusat Pameran Nuremberg. Nomer stan Guangzhou QQPETS pet products Co., Ltd. yaiku Hall-127B.


2021/01/30

News: nunggu sampeyan ing Exhibition Center Nuremberg

Sawise penerbangan dawa, kita teka ing Jerman tanggal 7 Mei. Kita bungah banget kanggo melu ing International Trade Fair Pet Supplies tanggal 8 nganti 11 Mei.

Dina pisanan ing Jerman, kita duwe istirahat sedhela. Banjur kita miwiti dekorasi booth ing Pusat Pameran Nuremberg. Nomer stanGuangzhou QQPETS produk pet Co., Ltd. yaiku Hall-127B.

 Exhibition Centre Nuremberg

 

 

Interzoo minangka pameran dagang paling gedhe ing donya kanggo pasokan kewan. Kira-kira 2.000 peserta pameran saka meh 70 negara bakal nampilake produk lan layanan ing pameran kasebut.

 Exhibition Centre Nuremberg

Kita minangka salah sawijining peserta pameran. We nggawa sabuk asu unik lan produk anyar Fantastic liyane. Aku yakin produk kita bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Muga-muga wong teka, konsultasi, ngarepake nggarap sampeyan kanggo entuk kerjasama sing menang-menang!

Exhibition Centre Nuremberg

 

Exhibition Centre Nuremberg

Kita kene ing Hall4-127B, Pusat Pameran Nuremberg. QQPETS saestu curiga kerjasama sampeyan.

Kita nunggu sampeyan!

Exhibition Centre Nuremberg

Perusahaan: Guangzhou QQPETS produk pet Co., Ltd.

Alamat: Pusat Pameran Nuremberg

No. Booth: Aula 4-127B

Opening kaping: 8 kanggo 10 Mei 2018: 9:00-18:00; 11 Mei 2018: 9:00-17:00

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa