Warta Pet
VR

Pernikahan asu: Apa sampeyan ora ngerti? Asu bisa nikah sah saiki-qqpets

ana uga loro Alaskan malamute nikah ing China. Penganten putri jenenge Taotao lan penganten lanang jenenge Doudou. Padha tresna karo saben liyane nalika ketemu ing taman pet. Saiki dheweke nikah lan entuk akeh berkah.

2021/01/30

Pernikahan asu: Apa sampeyan ora ngerti? Asu bisa nikah sah saiki-qqpets

Katresnan iku dudu babagan ras, umur, gender. Ana loro asu nikah ing Amerika. Dheweke ora mung duwe warna rambut sing beda nanging uga duwe karakter sing beda. Kaya (asu putih) iku bocah wadon sing mandiri lan diwasa. Hades iku bocahe seneng clingy lan manja. Dheweke tumindak kaya bocah sing ora pengin gedhe.

Nanging, padha tuwuh bebarengan lan tresna saben liyane. Saiki wis rong taun. Lan Kaya tetep nglindhungi Hades kabeh wektu. Mungkin dheweke bakal duwe bayi dhewe ing mangsa ngarep. Apa maneh, pemilike mbantu dheweke njupuk sawetara foto pesta. Apa sampeyan ora mikir yen dheweke manis banget?

dogs wedding

Pernikahan asu: Apa sampeyan ora ngerti? Asu bisa nikah sah saiki-qqpets

Nyatane, ana uga loro Alaskan malamute nikah ing China. Penganten putri jenenge Taotao lan penganten lanang jenenge Doudou. Padha tresna karo saben liyane nalika ketemu ing taman pet. Saiki dheweke nikah lan entuk akeh berkah.

Sing paling nggumunake yaiku dheweke entuk surat nikah dhewe. Nanging tinimbang ngganti dering, padha ngganti krah asu karo saben liyane. Kita wis nyedhiyani layanan sakakrah asu pribadi. Pamilik bisa ngrancangkalung asu unikminangka hadiah kanggo asu ing pabrik krah asu qqpets.

Bener, luwih akeh pemilik sing nganakake upacara manten kanggo asu-asu saiki. Ora mung populer ing Amerika lan uga ing negara liya. Ing wektu sing padha, sawetara layanan kanggo asu kayata agensi wedding, hotel pet, restoran pet-tema mundhak. Kepiye sampeyan mikir babagan kawinan asu? Apa sampeyan bakal nganakake pesta kanggo asu yen nemokake kancane? Sugeng rawuh kanggo nuduhake pendapat sampeyan ing ngisor iki.

dogs wedding

Pernikahan asu: Apa sampeyan ora ngerti? Asu bisa nikah sah saiki-qqpets


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa