Warta Pet
VR

Apa sampeyan ngerti ana swarga asu ing Israel? -QQPETS

Apa sampeyan nemokake manawa akeh wong sing kewan asu ing saindenging jagad saiki. Mulane akeh penyayang pet nglawan mangan daging asu. Lan padha mbayar manungsa waé liyane kanggo safety pets. Kaya sing kita kenal, asu wis dadi kulawarga kita biyen. Jumlah asu gedhe ing Amerika Serikat, China, Kanada lan sapiturute Nanging sampeyan ngerti ngendi swarga asu? Ing endi asu bisa njaluk perawatan sing paling apik?

2021/01/30

Apa sampeyan ngerti ana swarga asu ing Israel? -QQPETS

Swarga asu-Tel Aviv
Apa sampeyan nemokake manawa akeh wong sing kewan asu ing saindenging jagad saiki. Mulane akeh penyayang pet nglawan mangan daging asu. Lan padha mbayar manungsa waé liyane kanggo safety pets. Kaya sing kita kenal, asu wis dadi kulawarga kita biyen. Jumlah asu gedhe ing Amerika Serikat, China, Kanada lan sapiturute Nanging sampeyan ngerti ngendi swarga asu? Ing endi asu bisa njaluk perawatan sing paling apik?

Ya, iku Tel Aviv ing Israel. Tel Aviv minangka kutha kanthi asu per kapita paling dhuwur ing donya. Persentase saka asu kadhaptar lan populasi kutha punika 1 kanggo 17. residents tetep asu minangka anggota kulawargané lan tresna asu dadi luwih.

Dheweke seneng mlaku-mlaku karo asu ing wayah sore. Yen sampeyan lelungan menyang Tel Aviv, sampeyan bakal nemokake asu ing mripat ing endi wae. Wong-wong bisa numpak bis karo asu ing kana. Iku diijini. Apa maneh, asu bisa menyang warung kopi lan hotel lan supermarket lan liya-liyane. Sing dadi gratis kanggo wong-wong mau. Ing Tel Aviv, asu bisa main ing kabeh taman kanthi fasilitas rekreasi khusus lan titik ngombe asu. Taman asu uga bisa nyedhiyakake rute mlaku kanggo penjaga asu. Supermarket adol kabeh jinis produk asu lan panganan kewan. Sampeyan uga bisa nemokake topeng gas kanggo asu ing supermarket.

dog's paradise

Apa sampeyan ngerti ana swarga asu ing Israel? -QQPETS

Kajaba iku, ana akeh kegiatan kanggo asu kaya film wengi, dina asu. Kutha uga nggawe papan perlindungan kanggo nglarang mateni kewan, stasiun layanan kewan liar, patroli kewan kutha. Pamrentah uga nyiyapake layanan pribadi kanggo pamilik asu. Sing kalebu injeksi medis, ngelingake deworming lan kegiatan pelatihan medis.

Muga-muga sampeyan ngerti manawa dheweke nggawe program TV asu pisanan. Saiki sampeyan ngerti kenapa aku ngarani swarga asu. Iku kutha pas katresnan.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa