News Pet
Vr

Film asu: Yen sampeyan yakin utawa ora, sampeyan bakal ndemek film sing padha karo film-Qqpets

Kepiye carane sampeyan liburan? Kepiye cara nonton film? Yen sampeyan minangka pacangan pet utawa ora, sampeyan seneng. Film asu kasebut nyritakake kenapa kita milih asu minangka kanca lan kanca sing setya ing urip. Sampeyan bisa uga kaget utawa ndemek dheweke. Tindakake kita. Ayo goleki sing paling disenengi.

2021/01/30

Film asu: Yen sampeyan yakin utawa ora, sampeyan bakal ndemek film sing padha karo film-Qqpets

Kepiye carane sampeyan liburan? Kepiye cara nonton film? Yen sampeyan minangka pacangan pet utawa ora, sampeyan seneng. Film asu kasebut nyritakake kenapa kita milih asu minangka kanca lan kanca sing setya ing urip. Sampeyan bisa uga kaget utawa ndemek dheweke. Tindakake kita. Ayo goleki sing paling disenengi.

1Tujuane asu
Bubar aku wis nonton film sing diarani tujuan asu. Iki ngomong babagan asu lan sing duwe. Asu kasebut ngalami kaping lima ing urip lan ketemu kulawarga sing beda saben wektu. Nanging ora kabeh sing duwe wong sing dianggep kanthi apik. Pungkasane, dheweke nemokake pemilik pisanan kanthi kasempatan. Kanggo kula, wayahe sing paling apik yaiku asu kasebut terus ngenteni pemilik enom ing umur kaping pindho. Yen sampeyan duwe kasempatan kanggo ngobrol karo asu sampeyan? Apa sing bakal sampeyan ucapake?

No.2Hachi
Iki nggawe aku mikir film liyane sing jenenge Hachi. Loro film loro sing diprodhuksi dening Direktur sing padha. Iki minangka film sing misuwur ing jagad iki. Asu kasebut diarani Hachi sing tetep ngenteni sing duwe kabeh wektu sawise pemilik mati. Aku ora ana sing ngomong babagan iki. Sawise sampeyan nonton, sampeyan bakal tresna lan kena karo kekancan asu lan pemilik. Elinga njupuk sawetara jaringan karo sampeyan.

dogs movies

Film asu: Yen sampeyan yakin utawa ora, sampeyan bakal ndemek film sing padha karo film-Qqpets

No.3 クイール (Quill)
Napa sampeyan pet asu? Ana sawetara asu khusus sing ora mung tetep lan dolanan karo wong nanging uga duwe peran penting ing urip kita. Dheweke nuntun asu sing mbantu nuntun wong wuta nalika lagi ana ing njobo. Film sing jenenge クイール. Yen sampeyan pengin ngerti babagan asu pandhuan lan kepiye dilatih kanggo nyambut gawe kanggo wong, iku pilihan sing paling apik.

4 Sawise Thomas / Udud Bud
Sawise Thomas minangka film babagan kanca. Kadhangkala kita nyebutake mukjijat katresnan. Apa sampeyan wis krungu manawa asu mbantu wong nglawan penyakit lan nggawe mukjijat? Amarga asu anget, setya lan dipikirake.
Yen sampeyan seneng jinis film iki, sampeyan bisa nonton udara budak, film komik sing diprodhuksi Disney. Apa sampeyan wis tau ndeleng asu muter game basket karo wong?

10 No.5 10 Janji Paws / Paws / Marley& Kula etc
Ing mratelakake panemume, kontribusi sing paling gedhe saka asu yaiku kanca. Umume film nuduhake persahabatan asu lan bocah-bocah. Contone, film 10 Janji karo asu, kucing, Marley& Kula lsp.
Mungkin sampeyan wis ndeleng sawetara film kasebut sadurunge, nanging ora kabeh sing dakkira. Napa sampeyan ora milih siji kanggo ndeleng akhir minggu?

dogs movies

Film asu: Yen sampeyan yakin utawa ora, sampeyan bakal ndemek film sing padha karo film-Qqpets

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa