Kabar
VR

Asu tanpa nganggo tali asu kanggo medeni bocah

2021/01/30

Asu tanpa nganggo tali asu kanggo medeni bocah

Tanggal 5 Juni, warga Harbin sing umure 57 taun ngajak bocah lanang umur telu lan setengah taun mlaku-mlaku ing lingkungan kasebut. Dumadakan, bocah kasebut wedi karo asu tanpa nganggo tali asu.

Wong tuwa nggoleki teori sing duwe asu. Sawise padu, sing duwe asu nuthukake wong tuwa kasebut ing lemah nganggo ajiné. Lan kicked loro kaki menyang sirah getihen. Wong-wong weruh kahanan kasebut lan narik sing duwe asu lan nelpon polisi. Wong tuwa banjur dikirim menyang rumah sakit kanggo perawatan.

Saiki, wong tuwa iku koma. Kantor polisi lokal ngontrol pemilik asu. Kedadeyan kasebut diselidiki luwih lanjut.

Iki dudu pemilik asu sing ora tanggung jawab. Dheweke mlaku asu kasebut tanpa nganggo tali asu. Kajaba iku, dheweke nglarani wong tuwa. Tumindak kasebut ora becik kanggo pangembangan masyarakat sing harmonis. Ing wektu sing padha, Kita kudu ngukum prilaku kasebut. Sing luwih penting, sing duwe asu kudu ngelingi nggunakake tali asu nalika mlaku asu.

QQPETS mrodhuksi kabeh jinis leashes pet, harnesses asu, lan kerah asu. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita!

using dog leash

asu pijet sabuk lan leash-QQPETS

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa