Warta Pet
VR

Dog lumampah: Aran ngendhokke kanggo muter karo asu njobo ing akhir minggu-QQPETS

Aran santai kanggo muter karo asu njobo ing akhir minggu

Piye carane nglampahi akhir minggu? Kanggo kula, iki wektu sing apik kanggo mlaku-mlaku lan dolanan karo asu ing taman. Iku sayah lan nyenengake. Tindakake kita.

2021/01/30

Asu mlaku-mlaku: Aran santai kanggo dolanan karo asu ing njaba ing akhir minggu

Piye carane nglampahi akhir minggu? Kanggo kula, iki wektu sing apik kanggo mlaku-mlaku lan dolanan karo asu ing taman. Iku sayah lan nyenengake. Tindakake kita.

Kita menyang taman jam setengah telu nalika srengenge sumunar sedheng. Candy bungah lan mlayu ngubengi suket. Ana akeh wong teka ing taman lan nindakake sawetara olahraga.

Kita kudu njaga asu kasebut nganggo sabuk asu lan tali. Lan kita tetep watara. Nyatane, kita nggawe sawetara tes lan njupuk sawetara foto saka sabuk asu anyar. Iku misale jek asu kaya sabuk asu anyar kanggo iku nyaman kanggo wong-wong mau.

dog walking

dog walking

Tansah banyu karo sampeyan nalika sampeyan metu karo asu

 

Nalika sampeyan metu karo asu, aja lali nggawa panganan lan banyu. Sawise mlaku utawa olahraga, asu sampeyan kudu ngombe banyu.  Lan sampeyan bisa nggunakake panganan pet kanggo menehi ganjaran asu yen wis apik.  Ngaso sawetara dibutuhake.

Kita ketemu kanca asu ing taman. Iku asu kuning lan seneng kanggo muter Candy (Gloden Retriever). Sabuk asu anyar cocok lan sampurna kanggo iku.  Apa sampeyan mikir?

dog training

dog training

Nglatih asu nganggo sabuk asu lan tali sing cocog

Kepiye carane sampeyan nglampahi liburan? Apa sampeyan ora mikir yen arep menyang taman karo asu iku apik? Asu nggawe urip luwih apik. Lan mbantu aku nggawe akeh kanca.

 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa