Kabar
VR

Dog Walker: Apa sampeyan mikir babagan walker asu?-qqpets

Saiki akeh wong sing njaga asu utawa kucing minangka kanca utawa anggota kulawarga. Nanging, sawetara wong ora duwe cukup wektu kanggo olahraga karo asu. Sampeyan ngerti asu kudu olahraga kanggo kesehatan. Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo mlaku-mlaku karo asu, aja kuwatir. Ingasu mlakubisa mbantu sampeyan. Tindakake kita.

2021/01/30

Dog Walker: Apa sampeyan mikir babagan walker asu?-qqpets

Saiki akeh wong sing njaga asu utawa kucing minangka kanca utawa anggota kulawarga. Nanging, sawetara wong ora duwe cukup wektu kanggo olahraga karo asu. Sampeyan ngerti asu kudu olahraga kanggo kesehatan. Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo mlaku-mlaku karo asu, aja kuwatir. Ingasu mlaku bisa mbantu sampeyan. Tindakake kita.

Apa sing mlaku asu? Carane padha bisa? Sejatine, wong mlaku asu tegese wong sing kerja kanggo asu mlaku. Asu mlaku dudu pakaryan sing gampang nanging kerja fisik. Perlu sawetara katrampilan kanggo ngontrol asu supaya bisa ngetutake sampeyan. Padha bisa mlaku wolung utawa sepuluh asu bebarengan siji wektu. Ing wektu sing padha, dheweke kudu ngumpulake feces asu.

Apa sampeyan ngerti kepiye penghasilan pejalan asu? Miturut laporan New York Daily News, wong sing mlaku-mlaku asu entuk kira-kira 50 ewu dolar saben taun ing taun 2014. Lan wong sing mlaku-mlaku asu ora kuwatir yen kelangan kerja amarga wong sing mlaku asu butuh kapan wae.

Anjing walker populer nanging mung katon ing sawetara negara. Kanthi pangembangan industri pet, ana liyane lan liyane wong bisa kanggo asu, kalebu pet groomer, pet desainer, pet nutritionist etc. Apa sampeyan mikir asu walker? Apa sampeyan pengin nyewa walker asu kanggo mlaku-mlaku asu?

dog walker

Wong-wong sing mlaku-mlaku asu dibayar dening pemilik asu kanggo mlaku asu kanggo dheweke.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa