Kabar
VR

lelungan asu: Waca asu lucu lan asli -QQPETS

Kepiye carane sampeyan metu karo asu? Maksudku transportasi apa sing sampeyan pilih? Mungkin iku mobil. Ing kene kita bakal nuduhake sawetara cara sing nyenengake kanggo metu karo asu sampeyan.

Apa sampeyan metu karo asu nganggo mobil utawa sepeda? Mobil luwih aman kanggo asu tinimbang sepeda. Aja lali nutup jendhela nalika asu njupuk mobil karo sampeyan. Tansah asu ing kursi kanthi timbal asu luwih apik.


2021/01/30

lelungan asu: Waca asu lucu lan asli -QQPETS

Kepiye carane sampeyan metu karo asu? Maksudku transportasi apa sing sampeyan pilih? Mungkin iku mobil. Ing kene kita bakal nuduhake sawetara cara sing nyenengake kanggo metu karo asu sampeyan.

Apa sampeyan metu karo asu nganggo mobil utawa sepeda? Mobil luwih aman kanggo asu tinimbang mancal. Aja lali nutup jendhela nalika asu njupuk mobil karo sampeyan. Tansah asu ing kursi kanthi timbal asu luwih apik.

dog travel

Sawetara pamilik nggawe kursi khusus kanggo asu. Kuwi apik. Apa sampeyan mikir?

Nyatane, njupuk kirik sampah ing mancal bisa. Nggawe kranjang cilik, sing apik. Utamane kanggo asu cilik.

dog travel

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa