Warta Pet
VR

Crita asu: Chi Chi, Golden Retriever sing ndemek atimu-QQPETS

Chi Chi minangka asu luck lan apes. Dheweke ngalami akeh sing ora adil lan dibuwang ing tong sampah ing njaba restoran ing taun 2016. Untunge dheweke mundur saka organisasi sing mundur. Crita diwiwiti ing mangsa. Nalika ditemokake dening penyelamat, sikile kena infeksi lan kudu operasi amputasi. Ing wiwitan, wong pengin mungkasi rasa lara lan supaya mati tanpa lara. Nanging kabeh wong kena nalika ndeleng mripate. Iku ndudohake sing ora nyerah kula, please.

2021/01/30

Crita asu: Chi Chi, Golden Retriever sing ndemek atimu-QQPETS

Apa sampeyan ndeleng Golden Retriever tanpa sikil? Bubar aku maca crita asu sedih bab Golden Retriever, disebut Chi Chi. Iku crita nyata ing urip.

Chi Chi: Aja nyerahake aku, please
Chi Chi minangka asu luck lan apes. Dheweke nandhang sangsara akeh sing ora adil lan dibuwang ing tong sampah ing njaba restoran ing 2016. Untunge dheweke mundur saka organisasi mundur. Crita diwiwiti ing mangsa. Nalika ditemokake dening penyelamat, sikile kena infeksi lan kudu operasi amputasi. Ing wiwitan, wong pengin mungkasi rasa lara lan supaya mati tanpa lara. Nanging kabeh wong kena nalika ndeleng mripate. Iku ndudohake sing ora nyerah kula, please.

Sawise operasi, Chi Chi katon kaya corgi tanpa sikil dawa. Dheweke sinau mlaku dhewe lan urip kanthi seneng. Iku misale jek sangsara ora adil lan nglarani ndadekake apa-apa kanggo wong. Dheweke ditutup kanggo wong lan muter karo wong-wong mau saben dina. Ana kapercayan, pangarep-arep, lan anget ing mripate.
Nanging, ora ana sing pengin nggunakake Chi Chi ing Korea. Para penyelamat pengin golek kulawarga sing tresna marang Chi Chi. Lan padha pungkasanipun.

dog story

Miwiti urip anyar
Chi Chi diadopsi dening kulawarga lan miwiti urip anyar. Kabeh anggota kulawarga padha grapyak. Nalika dheweke nemokake ora bisa munggah ing undhak-undhakan, dheweke nggawe tunggul kanggo mbantu Chi-Chi. Iku pancene mbantu. Saiki dheweke bisa munggah ing undhak-undhakan lan dolanan karo asu liyane ing plataran. Bisa metu karo kulawarga. Malah sinau nglangi ing blumbang.

Apa maneh, Chi Chi mlebu sekolah asu lan sinau dadi asu rapy. Saiki dheweke bakal rutin menyang omah liyane lan tetep karo para pinituwa. Pengalaman kasebut nyengkuyung bocah enom sing kelangan sikil. Lan dheweke mbantu bocah-bocah autis lan dolanan karo dheweke.

Nalika ndeleng esemane, aku rumangsa anget lan obah. Apa sebabe dheweke tansah mesem lan ngarep-arep? Apa sampeyan entuk jawaban?
Ya, iku katresnan. Amarga ana katresnan ing atine.

dog story

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa