Pet Tips
VR

Apa asu sampeyan mambu ora biasa? Telung panggonan kanggo mriksa kesehatan-qqpets

Apa sampeyan kewan asu? Sejatine akeh wong sing seneng pet asu minangka partner ing urip. Dheweke bisa uga turu karo asu ing amben. Sepira kerepe sampeyan adus kanggo asu? Apa asu sampeyan mambu ora biasa? Ana masalah. Napa asu duwe mambu sing kuat lan kepiye cara nyingkirake? Kene kita bakal menehi sawetara tips sakaqqpets.

2021/01/30

Apa asu sampeyan mambu ora biasa? Telung panggonan kanggo mriksa kesehatan-qqpets

Apa sampeyan kewan asu? Sejatine akeh wong sing seneng pet asu minangka partner ing urip. Dheweke bisa uga turu karo asu ing amben. Sepira kerepe sampeyan adus kanggo asu? Apa asu sampeyan mambu ora biasa? Ana masalah teka. Napa asu duwe mambu sing kuat lan carane nyingkirake? Kene kita bakal menehi sawetara tips sakaqqpets.

dog smell

Akeh bocah utawa pemilik seneng turu karo kewan-kewan bebarengan

Cuci asu nganggo produk kewan khusus
Sawetara pamilik seneng nggunakake sampo dhewe kanggo ngumbah asu sing nyebabake masalah kulit asu. Gunakake sampo khusus kanggo asu sampeyan. Ana macem-macem kulit antarane manungsa lan kewan.

wash your dogs as you can

Cuci asu nganggo produk kewan khusus

Telung panggonan kanggo mriksa awak
Wigati marang cangkeme, kuping lan bokonge. Apa asu sampeyan seneng dilat pasuryan lan cedhak karo sampeyan? Aku yakin akeh sing ngomong ya. Apa sampeyan nemokake cangkeme mambu? Yen ora, Sugeng. Tansah maca yen bisa.

dog smell

Tips kanggo kesehatan asu
Priksa untu asu kanthi rutin sing nyebabake ambegan ala. Sikat untune kaya sing ditindakake saben dina kanthi nggunakake sikat untu alus lan produk kewan khusus. Yen asu sampeyan kerep ngeling-eling kupinge, tegese ana sing salah. Apa sampeyan tau weruh? Ngresiki kuping asu kanthi cara sing bener sing migunani. Kajaba iku, penting kanggo ngresiki asu bokong. Akeh asu ora olahraga sing uga nyebabake sawetara masalah babagan ekskresi. Yen sampeyan ora ngerti carane nindakake, takon dhokter kanggo bantuan.

pet products

Sawise iku, sampeyan bakal nemokake asu sampeyan mambu luwih apik tinimbang sadurunge. Apa maneh, bisa nyuda masalah kesehatan asu sampeyan. Coba yen sampeyan ngunggahake asu. Share yen bisa.

 


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa