Pet Tips
VR

Apa sing kudu ditindakake yen Asu Sampeyan Picky Eater – QQPETS?

Apa asu sampeyan picky eater? Pilih-pilih mangan iku pakulinan sing ala banget kanggo asu. Ora mung nyebabake sampah panganan nanging uga nyebabake asupan nutrisi tartamtu sing ora cukup utawa berlebihan ing asu. Kajaba iku, panganan sing pilih-pilih bakal nyebabake kesehatan sing ringkih, resistensi sing kurang kanggo penyakit, utawa obesitas sing berlebihan. Sawetara perkara sing bisa sampeyan lakoni yen asu sampeyan pilih-pilih.

2021/01/30

Apa sing kudu ditindakake yen asu sampeyan PickyMangan –QQPETS? 

Apa asu sampeyan picky eater? Picky mangan minangka pakulinan sing ala banget kanggo asu. Ora mung nyebabake sampah panganan nanging uga nyebabake asupan nutrisi tartamtu sing ora cukup utawa berlebihan ing asu. Kajaba iku, panganan sing pilih-pilih bakal nyebabake kesehatan sing ringkih, resistensi sing kurang kanggo penyakit, utawa obesitas sing berlebihan. Sawetara perkara sing bisa ditindakake yen asu sampeyan seneng mangan.

Sawetara saran kanggo picky eater:

1. Aja lali mangan kanthi rutin sedina muput. Ing 3 sasi kapisan, asu saben dina kudu mangan patang dhaharan. Ing umur 3 nganti 8 sasi, asu sampeyan kudu mangan telung dhaharan saben dina. Nalika asu sampeyan luwih saka 8 sasi, asu sampeyan kudu mangan rong dhaharan saben dina.

2. Pilih wektu dipakani lan nyoba kanggo kelet kanggo okehe.

3. Matesi wektu sampeyan nyedhiyakake panganan kanggo dheweke. Iku cara paling apik kanggo nangani asu picky. Nalika sampeyan Feed asu, sampeyan kudu ngontrol wektu ing 30 menit. Swara wektu, mbusak panganan. Asu sampeyan bakal ngerti yen saiki utawa ora tau nalika panganan diselehake ing ngarepe. Yen padha luwe, padha mangan.

4. Yen sampeyan wis dipakani kethokan meja asu, mungkasi mengkono iku langsung. Panganan manungsa pancen ora nyedhiyakake nutrisi sing tepat kanggo asu sampeyan.

5. Kajaba iku, aja menehi panganan asu anyar kajaba dokter hewan menehi saran.

6. Dorong asu sampeyan muter lan olahraga saben dina. Yen dheweke ora ngobong akeh energi, dheweke bisa uga ora luwe. Olahraga sing nyukupi mbantu mbangun napsu ing asu. Uga mbantu kesehatan fisik lan mental sakabèhé.

Durung kasep kanggo ngganti cara menehi panganan kanggo asu yen sampeyan duwe kabiasaan ala.

Uga, manawa nggawa asu sampeyan menyang dokter hewan paling ora setaun. Iki bisa nyegah penyakit sadurunge dadi parah.

picky eater

 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa