Kabar
VR

Pabrik Leash Dog: Carane milih tali asu kanggo asu-QQpets?

Kepiye cara milih pabrik tali asu sing cocog kanggo asu sampeyan? Beda kanggo tuku tali asu ukuran sing apik kanggo asu kajaba sampeyan nggawe khusus. Aja kuwatir.

2021/01/30

Pabrik Leash Dog: Carane milih tali asu kanggo asu-QQpets?

Kepiye cara milih pabrik tali asu sing cocog kanggo asu sampeyan? Beda kanggo tuku tali asu ukuran sing apik kanggo asu kajaba sampeyan nggawe khusus. Aja kuwatir.

Ing kene aku bakal nuduhake sawetara tips.

1.Pilih tali asu bahan kualitas dhuwur kanggo asu.
Ana sawetara jinis tali asu kayata nilon, poliester, kulit lan logam.
Miturut pendapatku, tali asu nilon, tali asu poliester lan tali asu kulit luwih apik tinimbang tali asu logam. Iki awet lan nyaman kanggo asu.
2. Pilih tali asu sing tepat miturut ukuran asu sampeyan.
Collars asu digunakake kanggo asu cilik utawa kucing luwih apik. Bisa mbantu pamilik ngontrol lan nglatih asu kanthi apik. Nanging kanggo asu gedhe, sabuk asu luwih apik. Sing luwih nyaman tinimbang kerah asu kanggo asu gedhe. Apa maneh, sabuk asu bisa nglindhungi asu ing saubengé.
3. Pilih tali asu sing dawane ora luwih saka siji meter.
Pancen angel ngontrol asu nalika tali asu dawa banget.
Muga-muga tips iki bisa mbantu sampeyan kabeh.
Yen sampeyan pengin custom leash asu, sampeyan bisa hubungi kita.

Kita minangka pemasok pabrik tali asu ing China uga dikenal saka QQpets. Kita nyedhiyakake dhéwé kanggo desain, produk lan adol kabeh jinis tali asu, tali asu nilon, tali asu poliester dll.

Nilon tali asu pabrik sampel gratis kualitas dhuwur

 

 

 

 

nylon dog leash factory

Pabrik tali asu nilon kanthi layar sutra dicithak

Ukuran: XS.M.L
Bahan: polyester/nilon
Logo: Ngatur logo sampeyan
Teknik: Sublimasi printed/silk screen printed/jacquard logo
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion

Yen sampeyan pengin nggawe tali asu, sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. kita bisa nggawe utawa ngrancang minangka panyuwunan sampeyan kanthi gratis.

Tali asu sing disesuaikan kanthi warna lan pola apa wae sing disenengi. Ora preduli foto utawa tembung.

 

polyester dog leash factory

Logo khusus pabrik tali asu poliester minangka panjaluk sampeyan

polyester dog leash factory

Pabrik tali asu poliester kanthi pancing logam kekuatan, ora gampang tiba

 

Sampel gratis kanggo pabrik tali asu

1) Kita bisa nyuplai sampel leash asu siap-digawe gratis;

2) Yen sampeyan butuh sampel tali asu kanthi logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Wektu timbal sampel tali asu: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

4) Biaya tali asu bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan kita saka supplier leashes asu

1) Kita duwe pencelupan, tenun, nyulam, percetakan layar sutra, percetakan transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan leash asu sing strictly miturut standar Eropah.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

5) Kabeh jinis tali asu bisa disesuaikan minangka panyuwunan sampeyan.

6) Desain gratis.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa