Kabar produk
VR

Pasokan pabrik tali asu: Apa tali asu digawe saka QQpets?

QQpets minangka pabrik tali asu khusus kanggo ngrancang, ngedol lan ngedol kabeh jinis leashes asu minangka pabrikan sing kondhang ing China.
We duwe produk nilon leashes asu, mlaku asu leashes, spring asu leash lan retractable asu leashes etc.

2021/01/30

Pasokan pabrik tali asu: Apa tali asu digawe saka QQpets?

Pabrik Leash Dog Pasokan Kualitas Tinggi Logo Kustom Produsen Leashes Dog Kanthi Werna Werna Miturut QQpets.
QQpets minangka pabrik tali asu khusus kanggo ngrancang, ngedol lan ngedol kabeh jinis leashes asu minangka pabrikan sing kondhang ing China.
We duwe produk nilon leashes asu, mlaku asu leashes, spring asu leash lan retractable asu leashes etc.
  • http://www.qqpets.com/dog-leash-factory-supplies/

nylon dog leash factorynylon dog leash factory
Tali asu digawe saka bahan berkualitas tinggi sing alus lan awet. Iku nyaman lan protèktif kanggo asu. Sampeyan bisa ngrancang logo sing disenengi ing tali asu. Ora preduli pola utawa tembung sing ditampa.
Pabrik kita duwe desainer profesional kanggo ngrancang logo leashes asu kanggo pelanggan. Apa maneh, ana telung teknik sing bisa sampeyan pilih kanggo nyetak logo sampeyan. Contone, printing transfer panas, printing layar sutra lan jacquard utawa tenunan.
Iku luwih apik kanggo metu karo tali asu kanggo njaga asu ing saubengé. Kang mbiyantu.
dog leashes manufacturerpolyester dog leash factory

Pabrik tali asu nyedhiyakake sampel grosir logo khusus gratis

Yen sampeyan pengin nggawe khusus tali asu, hubungi kita.

Pelanggan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita, kita bisa nggawe utawa ngrancang kaya sing dikarepake. Ora preduli pola utawa tembung sing ditampa.

dog leash factory supplydog leashes manufacturer

Produsèn leash asu kualitas dhuwur paling laris karo pancing logam kekuatan, ora gampang ambruk.

Jeneng: pasokan pabrik tali asu
Ukuran: XS.M.L
Bahan: polyester/nilon/contton/pp/silk
Logo: Logo khusus minangka panyuwunan sampeyan
Werna: Werna apa wae kasedhiya
Teknik: Pencetakan sublimasi / pencetakan transfer panas / jacquard / anyaman
Wektu pangiriman: 7-15 dina gumantung saka jumlah total
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion

 

Sampel gratis kanggo pasokan pabrik tali asu

1) Kita bisa nyuplai sampel leash asu siap-digawe gratis;

2) Yen sampeyan butuh sampel tali asu kanthi logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Wektu timbal sampel tali asu: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

4) Biaya tali asu bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan kita produsen leashes asu

1) Kita duwe pencelupan, tenun, nyulam, percetakan layar sutra, percetakan transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan leash asu sing strictly miturut standar Eropah.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

5) Kabeh jinis tali asu bisa disesuaikan minangka panyuwunan sampeyan.

6) Desain gratis.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa