Kabar
VR

Pasokan Pabrik Leash Dog: Pira jinis produk leashes asu dening QQpets?

Pabrik Leash Anjing Nyedhiyakake Logo Kustom Produsen Kalung Anjing Berkualitas Tinggi Kanthi Werna Beda Minangka Panjaluk Sampeyan Dening QQpets.
QQpets minangka pabrik tali asu khusus ing ngrancang, produk lan adol kabeh jinis tali asu. Kayata leashes asu nilon, leashes asu polyester lan ing. Minangka produsen kondhang, QQpets duwe pengalaman lan keahlian luwih saka 10 taun.

2021/01/30

Pasokan Pabrik Leash Dog: Pira jinis produk leashes asu dening QQpets?

Pabrik Leash Dog Supplies High Quality Dog Leashes Produsen Logo Kustom Kanthi Werna Beda Minangka Panyuwunan Miturut QQpets.
QQpets minangka pabrik tali asu khusus ing ngrancang, produk lan adol kabeh jinis tali asu. Kayata leashes asu nilon, leashes asu polyester lan ing. Minangka produsen kondhang, QQpets duwe pengalaman lan keahlian luwih saka 10 taun.
Kita duwe produk wolung jinis pabrik leashes asu langsung miturut klasifikasi panggunaan. Iku sabuk asu safety mobil, tali asu pasangan, tali asu sing bisa ditarik, tali asu bunder, tali asu mlaku, tali asu spring, tali asu reflektif, tali asu empuk.
  • http://www.qqpets.com/dog-leash-factory-suppliers/

  • http://www.qqpets.com/car-seat-safety-dog-leash/

  • http://www.qqpets.com/couple-dog-leash-factory-supplier/

  • http://www.qqpets.com/retractable-dog-leash-factory/

  • http://www.qqpets.com/running-dog-leash-factory/

Kabeh tali asu digawe saka bahan berkualitas tinggi. Kang nyaman lan alus kanggo nglindhungi asu watara.
 nylon dog leash factorypolyester dog leash supplies

Produsèn tali asu kualitas dhuwur logo adat sampel gratis

 

Klasifikasi leashes asu

1.Sabuk asu safety mobil sing disesuaikan kanggo asu njupuk mobil ing njaba. Iki digunakake kanggo nglindhungi asu nalika njupuk mobil.
polyester car safety dog belt
2. Iku trep kanggo wong metu karo luwih saka loro asu nggunakake saperangan leash asu.
couple dog leash factory supplies
3. Tali asu sing bisa ditarik digunakake kanggo mimpin asu kanggo wong, tanpa tindakake langkah dening langkah. Bisa mundur
otomatis sing trep karo asu ruangan.
retractable dog leash manufacturer
4.Tali asu bunder digawe saka bahan polyester. Iku nyaman kanggo asu.
dog leashes manufacturer
5.Running asu leash wis selaras kanggo wong kanggo mbukak njaba karo asu tangan free.
running dog leash factory directly
6.Spring asu leash bisa nglindhungi wong kanggo njaga buffer lentur nalika asu dumadakan Rush ngarep.
spring dog leashes manufacturer
7. Leash asu Reflektif bisa mbantu golek asu luwih gampang ing Kajaba iku peteng. Sing bakal tuwuh cahya ing wayah wengi.
reflective dog leashes manufacturer
8. Leash asu empuk dirancang kanggo nglindhungi tangan. Utamane sawise sampeyan nyekel tali asu kanggo wektu sing suwe. Gagang saka tali asu empuk digawe saka bahan alus. Iku nyaman kanggo wong latihan asu outdoor.
nylon dog leash factory
Jeneng: pasokan pabrik tali asu

Ukuran: XS.M.L
Bahan: Polyester / nilon / katun / pp / sutra
Logo: Logo khusus minangka panyuwunan sampeyan
Werna: Werna apa wae kasedhiya
Teknik: transfer panas dicetak / sablon sutra / label anyaman / logo tali jacquard
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion
Wektu pangiriman: 7-15 dina gumantung saka jumlah total

 

Yen sampeyan pengin nggawe kalung asu khusus, hubungi kita.

Pelanggan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita, kita bisa nggawe utawa ngrancang kaya sing dikarepake. Ora preduli pola utawa tembung sing ditampa.

 

Sampel gratis kanggo produsen tali asu 

1) Kita bisa nyuplai sampel leash asu siap-digawe gratis;

2) Yen sampeyan butuh sampel tali asu kanthi logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Wektu timbal sampel tali asu: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

4) Biaya tali asu bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan saka pasokan pabrik tali asu

1) Kita duwe pencelupan, tenun, nyulam, percetakan layar sutra, percetakan transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan leash asu sing strictly miturut standar Eropah.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

5) Kabeh jinis tali asu bisa disesuaikan minangka panyuwunan sampeyan.

6) Desain gratis.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa