Kabar Perusahaan
VR

Pemasok Pabrik Leash Dog: Apa sampeyan ngerti Produsen Tali Anjing QQpets?

QQpetsminangka pemasok pabrik tali asu profesional ing China. Minangka Produsèn kondhang, kita nyawisake dhéwé kanggo desain, produk lan Advertisement kabeh jinis leash asu kayata leash asu nilon, leashes asu polyester, leashes asu selaras etc.

2021/01/30

Pemasok Pabrik Leash Dog: Apa sampeyan ngerti Produsen Tali Anjing QQpets?

1 informasi QQpets

QQpets minangka pemasok pabrik tali asu profesional ing China. Minangka Produsèn kondhang, kita nyawisake dhéwé kanggo desain, produk lan Advertisement kabeh jinis leash asu kayata leash asu nilon, leashes asu polyester, leashes asu selaras etc.
polyester dog leash supplierspolyester dog leash suppliers

Pemasok Tali Asu Poliester Kualitas Tinggi Sampel Gratis

polyester dog leash supplierspolyester dog leash suppliers

Pemasok Leash Dog Polyester Kanthi Logo Custom

Guangzhou Qianqian Pet Products Co., Ltd. ditemokake ing taun 2005. Dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong. Pabrik QQpets nduweni keahlian lan pengalaman sing jero.
Tujuan kita yaiku "kualitas apik kanggo slamet, iman sing apik kanggo pangembangan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk".
 
Sugeng rawuh. Muga-muga bisa mbangun kerjasama jangka panjang lan nyedhiyakake produk sing paling apik lan layanan sawise-sales sing paling apik kanggo sampeyan.

2 Supplier Pabrik Tali Anjing

nylon dog leashnylon dog leash

Pabrik tali asu nilon kanthi layar sutra dicithak

nylon dog leashdog leash manufacturer

Tali asu nilon Jacquard kanthi pancing logam kekuatan, ora gampang tiba

Ukuran: XS.M.L
Bahan: Nylon/Polyester
Logo: Ngatur logo sampeyan minangka panyuwunan sampeyan
Teknik: Sublimasi printed/silk screen printed/jacquard
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion

sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa idea kanggo kita. kita bisa nggawe utawa ngrancang minangka panyuwunan sampeyan kanthi gratis.
Tali asu sing disesuaikan karo warna lan pola sing disenengi. Ora preduli foto utawa tembung olèh.

 

Sampel gratis kanggo pemasok pabrik tali asu
1) Kita bisa nyuplai sampel leash asu siap-digawe gratis;
2) Yen sampeyan butuh sampel tali asu kanthi logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;
3) Wektu timbal sampel tali asu: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;
4) Biaya tali asu bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan kita saka tali asu nilon
1) Kita duwe pencelupan, tenun, nyulam, percetakan layar sutra, percetakan transfer panas lan departemen ngumpul.
2) OEM&ODM olèh.
3) Kabeh bahan leash asu sing strictly miturut standar Eropah.
4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.
5) Kabeh jinis tali asu bisa disesuaikan minangka panyuwunan sampeyan.
6) Desain gratis.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa