Pet Tips
VR

Pabrik Anjing Anjing: Kepiye Gunakake Anjing Anjing Kanggo Anjing kanthi Bener-QQpets?

Nanging, kepiye carane nggunakake sabuk asu kanthi bener?

Penting banget kanggo pamilik asu sinau sawetara informasi babagan iki. Kang ndadekake asu aran nyaman lan ditrima.

Yen sampeyan pengin nggawe sabuk asu khusus kanggo asu, hubungi kita.

2021/01/30

Pabrik Anjing Anjing: Kepiye Gunakake Anjing Anjing Kanggo Anjing kanthi Bener-QQpets?

Pabrik sabuk asu disesuaikan kanggo latihan asu.

Nanging, kepiye carane nggunakake sabuk asu kanthi bener?

Penting banget kanggo pamilik asu sinau sawetara informasi babagan iki. Kang ndadekake asu aran nyaman lan ditrima.

dog harness factory

Kepiye cara nggunakake sabuk asu?

Kaping pisanan, bukak kunci utawa gesper plastik safety saka sabuk asu.

nylon dog harness

Pabrik sabuk asu Jacquard kanthi gesper plastik safety

Kapindho, lebokake sikil ngarep asu menyang rong cincin kasebut kanthi teliti.

nylon dog harness

Pabrik sabuk asu nilon kanthi logo khusus.

Pungkasan, pasang sabuk asu lan kunci gesper. Nyetel sabuk asu kanggo nggawe  asu sampeyan aran nyaman.

nylon dog harness

Sabuk asu nilon karo gesper plastik safety lan D-ring, ora gampang tiba.

nylon dog harness

Pabrik sabuk asu nilon sing disesuaikan kanggo asu kanthi sampel gratis.

 

  • Tips
    1. Pilih sabuk asu ukuran sing tepat kanggo asu sampeyan. Kustomisasi luwih apik.
    2. Priksa gesper safety harness asu.
    3. Nyetel dodo sabuk asu kanggo asu, ora ngeculke utawa nyenyet.

 

dog harness factory

Yen sampeyan pengin nggawe sabuk asu khusus kanggo asu, hubungi kita.

We are supplier pabrik sabuk asu ing China. Minangka produsen sabuk asu sing misuwur.

polyester dog harness factorynylon dog harness

Ukuran: XS.M.L
Bahan: Polyester utawa nilon
Logo: Ngatur logo sampeyan
Werna: Werna apa wae sing dikarepake
Teknik: Sublimasi printed/silk screen printed/jacquard
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion

 

polyester dog harness factorynylon dog harness

Kita bisa ngatur utawa ngrancang sabuk asu miturut panjaluk sampeyan kanthi gratis. Sabuk asu kanthi warna lan pola apa wae sing disenengi. Ora ketompo foto utawa tembung olèh.

 

 

Sampel gratis kanggo pabrik sabuk asu poliester

1) Kita bisa nyuplai sampel harness asu sing siap digawe gratis;

2) Yen sampeyan butuh conto sabuk asu kanthi logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Wektu timbal sampel sabuk asu: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

4) Biaya sabuk asu bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan kita saka sabuk asu nilon

1) Kita duwe pencelupan, tenun, nyulam, percetakan layar sutra, percetakan transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan sabuk asu pancen cocog karo standar Eropa.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

5) Kabeh jinis sabuk asu bisa disesuaikan minangka panyuwunan sampeyan.

6) Desain gratis.

Pabrik Dog Collar, Pabrik Collar Dog Suppliers lan Produsen - QQpets


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa