Kabar produk
VR

Pasokan Pabrik Sabuk Asu: Apa sabuk asu digawe saka -QQpets?

QQpets minangka pabrik sabuk asu profesional minangka pabrikan sing kondhang ing China. Kita nyedhiyakake dhéwé kanggo ngrancang, produk lan adol kabeh jinis sabuk asu kayata sabuk asu nilon, sabuk asu poliester lan liya-liyane.

2021/01/30

Pasokan Pabrik Sabuk Asu: Apa sabuk asu digawe saka-QQpets?

Pabrik Anjing Anjing Supplies High Quality Dog Harnesses Produsen Grosir Custom Logo Kanthi Werna Beda Miturut QQpets.
QQpets minangka pabrik sabuk asu profesional minangka pabrikan sing kondhang ing China. Kita nyedhiyakake dhéwé kanggo ngrancang, produk lan adol kabeh jinis sabuk asu kayata sabuk asu nilon, sabuk asu poliester lan liya-liyane.
dog harness factory suppliesdog harnesses manufacturer
Ana telung teknik sing bisa dipilih kanggo sabuk asu khusus. Iki minangka percetakan transfer panas, percetakan layar sutra lan jacquard utawa tenunan.
Sabuk asu grosir digawe saka bahan berkualitas tinggi kayata nilon, poliester, sutra, katun lsp.

Yen sampeyan pengin custom a harness asu kanggo asu, sampeyan bisa hubungi kita.

Kita bisa ngrancang miturut panjaluk sampeyan. Ora preduli pola utawa warna utawa tembung sing ditampa.

 

polyester dog harness factorynylon dog harness factory

Pabrik sabuk asu kelas ndhuwur nyedhiyakake sampel gratis logo khusus

Jeneng: pabrik harness anjing
Ukuran: XS.M.L
Bahan: Nylon / polyester / pp / sutra / katun
Logo: Logo khusus sing disenengi
Werna: Werna apa wae minangka panjaluk sampeyan
Teknik: pencetakan transfer panas / sablon sutra / jacquard / anyaman
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion
Wektu pangiriman: 7-15 dina gumantung saka jumlah total

nylon dog harness factorynylon dog harness factory

Pabrik asu Jacquard harnesses grosir karo gesper plastik safety.

 

dog harnesses manufacturerdog harness factory supplies

Pabrik sabuk asu nilon langsung sablon sutra logo khusus.

polyester dog harness factorypolyester dog harness factory supplies

Pasokan pabrik sabuk asu poliester kanthi teknik pencetakan transfer panas.

 

Sampel gratis kanggo pasokan pabrik sabuk asu

1) Kita bisa nyuplai sampel harness asu sing siap digawe gratis;

2) Yen sampeyan butuh conto sabuk asu kanthi logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Wektu timbal sampel sabuk asu: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

4) Biaya sabuk asu bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan saka pabrikan sabuk asu

1) Kita duwe pencelupan, tenun, nyulam, percetakan layar sutra, percetakan transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan sabuk asu pancen cocog karo standar Eropa.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

5) Kabeh jinis sabuk asu bisa disesuaikan minangka panyuwunan sampeyan.

6) Desain gratis.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa