Kabar
VR

Kerah asu&Leashes Pabrik Supplies: Carane akeh jinis collars asu&produk leashes dening QQpets?

Kerah asu&Leashes Pabrik Supplies High Quality Grosir Custom Logo Kanthi Werna Werna Minangka Panyuwunan Miturut QQp0ets.
QQpets minangka pabrik khusus ing desain, produk lan adol kabeh jinis kalung asu&leashes ing China minangka pabrikan kondhang.

2021/01/30

Kerah asu&Leashes Pabrik Supplies: Carane akeh jinis collars asu&produk leashes dening QQpets?

 

Kerah asu&Leashes Pabrik Supplies High Quality Grosir Custom Logo Kanthi Werna Werna Minangka Panyuwunan Miturut QQp0ets.
QQpets minangka pabrik khusus ing desain, produk lan adol kabeh jinis kalung asu&leashes ing China minangka pabrikan kondhang.
Ana macem-macem jinis kerah asu&leashes kayata nilon kerah asu&leashes, kerah asu polyester&leashes, krah asu printing adat&leashes lan liya-liyane.
Kita duwe telung jinis teknik kanggo nggawe logo sampeyan ing kerah asu&leashes. Iki minangka printing sublimasi, sablon sutra lan jacquard utawa tenunan.

Yen sampeyan pengin ngrancang kerah asu dhewe&leash, hubungi kita please.

dog collars&leashes factory direct
Kalung asu polyester kualitas dhuwur&leashes pabrik sampel gratis langsung
Grosir kalung anjing nilon&produsen leashes karo pancing logam safety

Jeneng: kalung asu&leashes
Ukuran: XS.M.L
Bahan: Nylon/Polyester
Logo: Ngatur logo sampeyan
Werna: Werna apa wae kasedhiya
Teknik: Pencetakan sublimasi / sablon sutra / jacquard / anyaman
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion
Wektu pangiriman: 7-15 dina gumantung saka jumlah total

nylon dog collars&leashes

Sablon sutra kalung anjing nilon logo khusus&pabrik tali

 

nylon dog collars&leashes

Kalung asu jacquard nilon&grosir pabrikan tali

 

Sampel gratis kanggo kerah asu&leashes persediaan pabrik

1) Kita bisa nyedhiyakake kerah asu sing wis siap&leashes sampel gratis;

2) Yen sampeyan butuh kerah asu&sampel leashes karo logo, biaya sampel dibutuhake;

3) Kalung asu&leashes sampel wektu timbal: 1-3 dina, gumantung ing cara print;

4) Kalung asu&biaya leashes bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan kita saka collars asu&produsen leashes

1) Kita duwe pencelupan, tenun, nyulam, percetakan layar sutra, percetakan transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh kerah asu&bahan leashes sing strictly miturut Eropah standar.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

5) Kabeh jinis krah asu&leashes bisa disesuaikan minangka panjalukan.

6) Desain gratis.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa