Kabar
VR

Dog Collars Produsen: qqpets ing China Pet Fair 2017-QQpets

Minangka produsen kerah asu sing kondhang, Guangzhou Qianqian Pet Products CO., Ltd wis rawuh ing China(Guangzhou) International Pet Industry Fair ing Guangzhou International Sourcing Center. Acara kasebut dianakake telung dina wiwit tanggal 7-9 April 2017. China Pet Fair narik akeh pengunjung lan distributor, merek pet saka macem-macem papan lan negara. Ana ewu produk lan mode pet anyar sing ditampilake ing pameran.

2021/01/30

Dog Collars Produsen: qqpets ing China Pet Fair 2017-QQpets

Minangka produsen kerah asu sing kondhang, Guangzhou Qianqian Pet Products CO., Ltd wis rawuh ing China(Guangzhou) International Pet Industry Fair ing Guangzhou International Sourcing Center. Iki ditindakake telung dina wiwit 7-9 April 2017. China Pet Fair narik akeh pengunjung lan distributor, merek pet saka macem-macem papan lan negara. Ana ewu produk lan mode pet anyar sing ditampilake ing pameran.

Iku gedhe kasempatan kanggoqqpets Produsèn krah asu kanggo ketemu pelanggan lawas lan anyar. Kita wis ditampilake kualitas paling apik lan produk pet anyar kalebu collars asu, harnesses asu, leashes asu, pribadi collars asu leashes ing kesempatan gedhe iki lan entuk kerjasama bisnis liyane ing ngarep lan luar negeri.

Layanan paling apik kanggo sampeyan kabeh, produk pet paling apik kanggo pets. Muga-muga bisa nyedhiyakake produk pet sing luwih apik lan luwih apik kanggo sampeyan kabeh lan mbangun kerjasama jangka panjang karo sampeyan wiwit saiki.

personalized dog collars leashesdog collars manufacturerdog collars manufacturerpersonalized dog collars leashesnew pet products

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa