Kabar
VR

Miwiti kerah asu dhewe leashes bisnis-qqpets pabrik produk asu

Saliyane panganan pet lan perawatan pet, biaya gedhe katelu yaiku produk pet. Kang kalebu kasur pet, kerah pet, leashes pet, dolanan, sandhangan lan aksesoris liyane. Vetere, CEO saka American Pet Products Association ujar manawa tren humanisasi pet ningkatake tuwuhing pasar pet. Generasi milenial bakal dadi generasi anyar pemilik kewan sing bakal ningkatake pangembangan pasar.

2021/01/30

Miwiti kerah asu dhewe leashes bisnis-qqpets pabrik produk asu

Apa milihkalung asu leashes abah bisnis?

Miturut laporan American Pet Products Association, wong Amerika nglampahi luwih saka 62,75 milyar dolar kanggo produk pet ing 2016. Bener, kulawarga Amerika biaya luwih saka 500 dolar.produk asu saben taun. Ing Britain, biaya pasokan pets tekan 10,64 milyar pound saben taun.

Saliyane panganan pet lan perawatan pet, biaya gedhe katelu yaiku produk pet. Kang kalebu kasur pet, kerah pet, leashes pet, dolanan, sandhangan lan aksesoris liyane. Vetere, CEO saka American Pet Products Association ujar manawa tren humanisasi pet ningkatake tuwuhing pasar pet. Generasi milenial bakal dadi generasi anyar pemilik kewan sing bakal ningkatake pangembangan pasar.

dog collars leashes harness

Jumlah pets lan pemilik kewan loro mundhak cepet

Umume, pasar pet minangka pasar sing berkembang, populer lan gedhe saiki. Guangzhou Qianqian Pet Products Ltd. khusus ing produk kerah asu kalung tali kanthi kualitas dhuwur lan rega murah. Ana luwih saka 60 mesin ing pabrik kita lan departemen sing beda-beda sing digunakake kanggo asu collars leashes sabuk.

Kepiye miwiti bisnis produk asu dhewe?

Pengin miwiti dhewekerah asu leashes harness bisnis? Pengin dadi agensi peralatan latihan asu? Lha piye. layanan OEM lan collars asu adat leashes sumber layanan sabuk deningpabrik produk anjing qqpets.
Sampeyan bisa ngrancang logo dhewe utawa jeneng asu collars leashes sabuk kene. Desain gratis. Kita duwe desainer profesional sing bisa nggawe kalung asu khusus kanggo sampeyan minangka panjaluk sampeyan.

dog products factory

Akeh pamilik kewan sing nganggep kewan kasebut minangka kanca lan menehi produk lan layanan sing paling apik.

Aja ragu-ragu. Hubungi kita saiki kanggo miwiti bisnis sampeyan dhewe. Nyatane, luwih akeh wong sing tuwuh asu utawa kucing minangka anggota kulawargane kaya Eropa lan Amerika, Jepang. Pets dadi kanca paling apik kanggo manungsa. Wong luwih ngurus pets lan menehi produk lan layanan pet sing paling apik.

Miturut laporan kasebut, 60% pamilik kewan yaiku wanita. Dheweke minangka klompok utama pets sing tuwuh lan seneng tuku produk asu kanthi online. Kepiye carane narik konsumen sampeyan?

Kualitas produk asu iku sing paling penting. Kabeh sabuk kalung asu yaiku kualitas paling apik ing pabrik produk asu qqpets. Kabeh bahan sing ketat kanggo nggayuh standar Eropa. Kita nyedhiyakake kanggo ngasilake produk asu sing paling apik kanggo para pelanggan. Nggolek nggawe kerjasama karo sampeyan. Yen sampeyan nindakake, hubungi kita saiki.

dog collars leashes harness

Wong tuwuh asu kanggo tetep lan muter karo wong-wong mau ing negara kulon.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa