Informasi Brand
VR

Dog Collars Harnesses Leashes Pabrik: Sapa aku?-qqpets

Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd., dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong, didegaké ing taun 2005. Minangka produsen kondhang kanthi keahlian lan pengalaman sing jero ing China, khusus ing kabeh jinis kerah lan kalung pet, sabuk pet. , kalung asu, kalung asu, kalung asu, kalung kucing lan desain kalung, produksi lan adol.

2021/01/30

Dog Collars Harnesses Leashes Pabrik: Sapa aku?-qqpets

Aku iki sopo?-kerah asu harnesses pabrik leashes
Mungkin sampeyan wis ngerti kita sadurunge utawa ora tau. Ing kene aku bakal ngenalake sampeyan kabeh. We qqpetsproduk pet Produsèn profesional langsung pabrik ing Guangdong, China. Pabrik kita khusus ngrancang, produk lan adol kabeh jiniskerah asu,harnesses asu,leashes asu,mlaku leashes asu,leashes asu retractable lsp.

Pira umurku?
Pabrik QQpets wis luwih saka 10 taun pengalaman pita lan devotes kanggo nyedhiyani produk pet paling apik lan layanan kanggo kabeh pelanggan saka sak ndonya. Ana meh 100 mesin lan departemen beda kanggo bisa kanggo sampeyan. Kita duwe tim desainer, departemen webbing, departemen Printing, departemen paket dll.

Apa sing bisa daktindakake kanggo sampeyan?
Minangka produk pet misuwur langsung pabrik, kita bisa nyedhiyani produk pet kualitas paling apik lan layanan paling apik kanggo sampeyan kabeh. Desainer kita bisakrah asu adat,harnesses asu,leashes asu minangka panyuwunan karo logo sampeyan.
Saiki kita duwe layanan anyar sakakrah asu pribadi&leashes marang kowe kabeh. Pengin nggawe kerah asu logo dhewe&tali kanggo kirik sampeyan unik? Lha piye. Saka siji potongan, kerah asu sing dipersonalisasi&tali kanggo pas sampurna kanggo asu minangka hadiah ulang tahun. Sampeyan bakal?Hubungi kita saiki.

Sampel gratis kanggo referensi

dog collars harnesses leashes factory

Collars asu alus lan nyaman karo gesper plastik cepet-release lan logam D-ring

dog collars harnesses leashes

Free sampel asu harnesses karo printing logo pabrik grosir

pet products manufacturer

Tali asu pribadi minangka panjaluk sampeyan kanthi pancing logam kekuatan

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa