Warta Produk
VR

Pabrik Pabrik Asu: Pira jinis kerah asu dening Qqpets?

Fatos pabrik pabrik asu asu Produsen asu khusus kanggo panjaluk sampeyan dening qqpets.
QQPets minangka pabrik kerah asu profesional. Sing khusus ngrancang, produk lan adol kabeh jinis kerah asu. Contone Kolar Ass, Kolar Dog Polyester, Kolar Asing Printing Lsp.

2021/01/30

Pabrik Pabrik Asu: Pira jinis kerah asu dening Qqpets?

Fatos pabrik pabrik asu asu Produsen asu khusus kanggo panjaluk sampeyan dening qqpets.
QQPets minangka pabrik kerah asu profesional. Sing khusus ngrancang, produk lan adol kabeh jinis kerah asu. Contone Kolar Ass, Kolar Dog Polyester, Kolar Asing Printing Lsp.
  • http://www.qqpets.com/dog-collar-factory-supply/

  • http://www.qqpets.com/dog-collar-factory-supplier/

  • http://www.qqpets.com/dog-collar-factory-direct/

  • http://www.qqpets.com/reeflective-dog-collar-factory/

  • http://www.qqpets.com/dog-collar-factory-suppliers/

  • http://www.qqpets.com/dog-collar/

dog collar manufacturer
Mangkene akeh jinis kerah asu sampeyan bisa milih kanggo asu sampeyan.
Kita duwe macem-macem jinis materi sing bisa dipilih. Dheweke nilon, poliester, sutra, pp, katun lan sapiturute.

Yen sampeyan pengin nglereni kerah asu unik, sampeyan uga bisa hubungi kita.

Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa ide kanggo kita, kita bisa adat utawa ngrancang minangka panjaluk kanthi gratis. Ora preduli pola utawa warna utawa tembung sambutan.

dog collar manufacturerdog collars factory supplies

Sampel Pabrik Asu Asu Tinggi Logo Gratis Gratis.

 

custom dog collarnylon custom dog collar

 Kolar asu khusus kaya panjaluk sampeyan dening QQPets.

 

 dog collars factory suppliesdog collar manufacturer

Kolar asu reflektif paling apik sing dipimpin seger nganggo buckles plastik.

Jeneng: Pabrik Collar Dog
Size: xs.m.l
Bahan: Nylon / Polyester / PP / Katun / Sutra
Logo: Logo khusus sing disenengi
Werna: Apa wae warna kasedhiya
Teknik: Sublimation Print / Silk Screen / Sutra / Jacquars / Woven
Fitur: Fre-Framiding, Awak, Tetep
Wektu Pangiriman: 7-15 dina gumantung saka jumlah total

 

Sampel Gratis Kanggo Perlengkapan Pabrik Asu

1) Kita bisa nyuplai conto kerah asu siap-siap;

2) Yen sampeyan butuh conto kerah asu nganggo logo, Sample Charge dibutuhake;

3) Contoh Dog Collar Time Time: 1-3 dina, gumantung saka metode cetak;

4) Dagang Kerah Dog bakal dibalekake miturut pesenan Qty.

 

Keuntungan saka Produsen Kolar Asu

1) Kita duwe pewarna dhewe, tenun, nyolong. Percetakan layar sutra. Percetakan transfer panas lan departemen sing dikumpulake.

2) OEM&Odm ditampani.

3) Kabeh bahan kerah asu kanthi tegas kanggo standar Eropa.

4) Asisten Merchandiser Profesional lan layanan sawise sales sing berkualitas tinggi.

5) Custom kabeh jinis kerah asu minangka panjaluk sampeyan.

6) Desain gratis.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa