Warta Pet
VR

Cara nggunakake kerah pet kanthi bener& tali (krah asu& tali)?

Pas kerah sing tepat penting kanggo kesehatan lan safety asu, nanging akeh sing duwe asu ora ngerti carane nemtokake manawa kerah asu kasebut pas. Anak kirik bisa uga ora seneng karo kalung asu, nyaranake sing paling apik kanggo nggunakake sabuk asu. Pilih kerah sing ngidini sampeyan nyelipake rong driji kanthi gampang menyang kerah tanpa ndemek wulu asu. Mesthi, sampeyan ora pengin iker-iker rasukan banget ngeculke, nanging kudu siji kedudukan adoh saka bisa geser liwat sirah asu.

2021/01/30

Cara nggunakake kerah pet kanthi bener& tali (krah asu& tali)?

dog collarPas kerah sing tepat penting kanggo kesehatan lan safety asu, nanging akeh sing duwe asu ora ngerti carane nemtokake manawa kerah asu kasebut pas. Anak kirik bisa uga ora seneng karo kerah asu, nyaranake sing paling apik nggunakake sabuk asu. Pilih kerah sing ngidini sampeyan gampang nyelipake rong driji menyang kerah tanpa ndemek wulu asu. Mesthi, sampeyan ora pengin iker-iker rasukan banget ngeculke, nanging kudu siji kedudukan adoh saka bisa geser liwat sirah asu.

Pilih kain sing nyaman, anyaman, utawa kerah kulit. Rante gundhul banget kasar lan bisa kejiret ing alangan, nyebabake ciloko. Yen sampeyan kudu nggunakake kerah keselak jinis chain, pilih gaya sing nduweni tutup kain protèktif sing nutupi ranté kasebut. Collars sing ngubengi moncong sing apik banget kanggo kontrol tenan tanpa rasa ora nyaman sacara, lan ora matesi ambegan cara tradisional keselak collars.

Kanggo nemtokake ukuran kerah sing bener, sampeyan kudu ngukur gulu asu. Kanggo iker-iker rasukan saben dina, gunakake ukuran pita kain lan ukur kanthi mbungkus kanthi nyaman ing dhasar gulu asu, kanthi ruangan sing cukup kanggo pas karo rong driji ing antarane tape lan asu sampeyan. Kanggo kerah kontrol, sampeyan kudu njupuk pangukuran liyane ing ndhuwur gulu, langsung ing mburi kuping, supaya cocog karo ukuran kerah ing posisi sing ditutup. Sawise sampeyan wis njupuk pangukuran iki, ayo kitaGuangzhou Qianqian Pet Products Co., Ltd. Konsultan produk mbantu sampeyan milih ukuran kerah sing tepat. Gunakake kerah pet& tali ing njaba, luwih jaminan, luwih nyenengake. Manungsa urip bebarengan karo peradaban, asu mimpin kanthi tali, kita butuh Qian▪PetTM.

Guangzhou Qianqian Pet Products Co., Ltd., Kita langsung pabrik. Kabeh bangga digawe ing Gugnzhou China.Tansah pas sampurna, krah asu luwes kita snaps mbukak lan nutup ease. Kolar asu nilon / poliester sing tahan lama duwe jahitan sing dilas sonik. Ora ana ujung kerah sing longgar, ora preduli ukuran sing diatur. Apik kanggo asu aktif, nambah safety asu lan katentreman atine.

 dog collar

Fitur produk

Desainer Dog Collar.

Bahan Nylon/Polyester awet.

Gesper breakaway tugas abot lan D-Ring dilapisi nikel.

Bisa diatur.

Bisa dicuci.

Ora dianjurake kanggo naleni asu sampeyan.

personalisasi GRATIS.

Made in China.

 

ukuran

UkuranJembarIng sawetara diameteripun bisa diaturdawaUkuran asuTegangan minimal
XS1,0 cm7cm-12cm26.5cm5 kg35 kg
S1,5 cm10cm-17cm36 cm17 kg119 kg
M2,0cm14cm-24cm50 cm32 kg224 kg
L2,5cm17cm-28,5cm60 cm41 kg287 kg

Wigati dicathet: Ukuran diwenehake minangka sawetara dawa gulu.  Ukur ukuran gulu asu utawa dawa kerah saiki (ora kalebu gesper) kanggo entuk ukuran sing bener.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa