Kabar produk
VR

Suppliers Collar Dog: Carane nggunakake krah asu kanggo asu karo operasi video-QQpets?

Supplier krah asu kualitas dhuwur produsen krah asu khusus grosir dening QQpets. QQpets minangka kerah asu profesional langsung pabrik minangka pabrikan sing kondhang ing China. Kita nyawisake awake dhewe kanggo ngrancang, produk lan adol kabeh jinis kalung asu. Contone, kerah asu nilon, kerah asu pencetakan transfer panas, kerah asu jacquard lan liya-liyane.

2021/01/30

Carane nggunakake krah asu kanggo asu karo operasi video-QQpets?

Supplier krah asu kualitas dhuwur produsen krah asu khusus grosir dening QQpets. QQpets minangka kerah asu profesional langsung pabrik minangka pabrikan sing kondhang ing China. Kita nyawisake awake dhewe kanggo ngrancang, produk lan adol kabeh jinis kalung asu. Contone, kerah asu nilon, kerah asu pencetakan transfer panas, kerah asu jacquard lan liya-liyane.

Ing kene aku bakal nuduhake sampeyan carane nggunakake kerah asu kanthi bener.

Grosir kerah asu khusus kanthi sampel gratis logo.

Kolar asu digunakake kanggo nglatih asu sing cocog karo tali asu. Iku apik kanggo sing nduweni kanggo njaga asu lan nglindhungi karo kerah asu&tali.
Nggunakake kerah asu kanthi bener iku penting banget. Kang bisa nggawe asu aran nyaman lan ditrima.

Yen sampeyan pengin desain krah asu unik kanggo asu, hubungi kita saiki please.

Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa gagasan kanggo kita. Kita bisa ngrancang minangka panyuwunan sampeyan kanthi gratis. Ora preduli warna utawa pola utawa tembung.

 

dog collars manufacturer Pabrik langsung kerah asu kanthi logo pencetakan sublimasi.

 

Kustom Dog Collar nggunakake bahan kualitas dhuwur sing alus lan nyaman kanggo asu sampeyan.
Jeneng: kerah asu
Ukuran : XS.M.L
Logo: Logo khusus sing disenengi
Werna: Werna apa wae kasedhiya
Teknik: Pencetakan sublimasi / sablon sutra / jacquard / anyaman
Fitur: Eco-Friendly, awet, fashion
Wektu pangiriman: 7-15 dina gumantung saka jumlah total

 

Sample free kanggo supplier krah asu

1) Kita bisa nyuplai sampel kerah asu sing siap digawe gratis;

2) Yen sampeyan butuh sampel krah asu kanthi logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Wektu timbal sampel kerah asu: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

4) Biaya kerah asu bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan saka produsen kerah asu

1) Kita duwe pewarnaan, tenun, nyulam. Printing layar sutra. Printing transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan iker-iker rasukan asu sing strictly miturut standar Eropah.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan sawise-sales berkualitas tinggi.

5) Kustomisasi kabeh jinis kerah asu minangka panjaluk sampeyan.

6) Desain gratis.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa