Kabar produk
VR

Dog Collar Factory Supply: Apa krah asu digawe saka?-QQpets

Pabrik krah asu kualitas dhuwur nyedhiyakake logo khusus kanthi macem-macem warna dening QQpets. Kolar asu digawe saka bahan poliester sing awet lan nyaman kanggo asu.

2021/01/30

Pasokan Pabrik Kerah Asu: Kerah asu digawe saka apa?

Pabrik krah asu kualitas dhuwur nyedhiyakake logo khusus kanthi macem-macem warna dening QQpets. Kolar asu digawe saka bahan poliester sing awet lan nyaman kanggo asu.
Iki video kanggo nuduhake apa sing digawe saka kerah asu. We duwe peralatan profesional kanggo thread tekstil menyang ngudani.

 

Strip putih digawe saka bahan polyester kualitas dhuwur.

 

dog collar manufacturer

Produsen iker-iker rasukan asu digawe saka jalur poliester kanthi logo cetak sublimasi.

custom dog collar factory

Pabrik krah asu polyester kualitas dhuwur sampel gratis langsung.

Ukuran: XS.M.L
Logo: Ngatur logo sampeyan
Werna: Werna apa wae minangka panjaluk sampeyan
Teknik: Sublimasi dicetak
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion

polyester dog collar factory

Pabrik krah asu khusus kanthi logo utawa warna minangka panyuwunan pelanggan.

Yen sampeyan pengin nggawe krah asu poliester, hubungi kita.

Sampeyan bisa nyedhiyani logo utawa idea kanggo kita. Kita bisa nggawe utawa ngrancang krah asu miturut panjaluk sampeyan kanthi gratis. Pabrik krah asu khusus kanthi warna lan pola sing disenengi. Ora ketompo foto utawa tembung olèh.

 

Sampel gratis kanggo produsen kerah asu

1) Kita bisa nyuplai sampel kerah asu sing siap digawe gratis;

2) Yen sampeyan butuh sampel krah asu kanthi logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Wektu timbal sampel kerah asu: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

4) Biaya kerah asu bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan saka pabrik kerah asu polyester

1) Kita duwe pewarnaan, tenun, nyulam. Printing layar sutra. Printing transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan iker-iker rasukan asu sing strictly miturut standar Eropah.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

5) Kustomisasi kabeh jinis kerah asu minangka panjaluk sampeyan.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa