Kabar
VR

Pabrik Collar Dog Suppliers: Carane milih krah asu kanggo asu-QQpets?

Penting banget kanggo pamilik asu kanggo milih pemasok pabrik krah asu sing tepat lan nyaman kanggo latihan asu. Kang ora bisa babras asu lan nglindhungi wong watara.

2021/01/30

Pabrik Collar Dog Suppliers: Carane milih krah asu kanggo asu-QQpets?

 

Cara milih kerah asu kanggo asu?

Penting banget kanggo pamilik asu kanggo milih pemasok pabrik krah asu sing tepat lan nyaman kanggo latihan asu. Kang ora bisa babras asu lan nglindhungi wong watara.

 

Ing kene aku bakal menehi sawetara tips kanggo sampeyan.

Kaping pisanan, pilih kerah asu sing bisa diatur ukurane.

Iku luwih apik kanggo nyelehake kerah asu supaya ora ngeculake utawa nyenyet kanggo asu sampeyan. Sampeyan bisa nyetel iker-iker rasukan asu dadi ukuran sing apik kapan wae kanggo asu sampeyan malah luwih gedhe.

nylon dog collar factory

Pabrik krah asu nilon sing bisa diatur kanthi logo khusus

Ukuran: XS.M.L
Bahan: Nylon utawa poliester
Logo: Ngatur logo sampeyan
Werna: Werna apa wae sing dikarepake
Teknik: Sublimation printed/Silk screen printed/Jacquard
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion

Yen sampeyan pengin nggawe krah asu khusus, hubungi kita.

Pabrik krah asu: jembaré 10mm, 15mm, 20mm, 25mm sampeyan bisa milih. Dawane kerah asu nilon yaiku 50cm nganti 60cm kanthi rutin. Utawa kita bisa ngatur ukuran minangka panyuwunan.

nylon dog collar factory

Pabrik krah asu nilon kanthi gesper plastik safety.

Kapindho, pilih kerah asu sing aman kanggo asu sampeyan.

Asu sregep lan aktif. Iku apik kanggo sampeyan milih krah asu karo safety lan gesper trep. Supaya sampeyan bisa mbatalake gesper pas wektune ing darurat.

 

nylon dog collar factorynylon dog collar factory

Pabrik kerah asu nilon kanthi logo cetak layar sutra

 

Katelu, ngresiki kerah asu kanthi istilah. Priksa lan ngresiki krah asu supaya asu sampeyan tetep nyaman lan aman.

polyester dog collar factorypolyester dog collar factory

Pabrik krah asu poliester kanthi logo khusus miturut panjaluk sampeyan.

Pabrik kerah asu poliester kanthi warna lan pola sing disenengi. Ora ketompo foto utawa tembung olèh. Yen sampeyan pengin nggawe krah asu nilon, sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. 

Kita bisa nggawe utawa ngrancang minangka panyuwunan sampeyan kanthi gratis.

 

Sample gratis kanggo pabrik kerah asu poliester

1) Kita bisa nyuplai sampel kerah asu sing siap digawe gratis;

2) Yen sampeyan butuh sampel krah asu kanthi logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Wektu timbal sampel kerah asu: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

4) Biaya kerah asu bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan saka supplier krah asu

1) Kita duwe pewarnaan, tenun, nyulam. Printing layar sutra. Printing transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan iker-iker rasukan asu sing strictly miturut standar Eropah.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

5) Kustomisasi kabeh jinis kerah asu minangka panjaluk sampeyan.

6) Desain gratis.

 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa