Kabar produk
VR

Supplier Pabrik Collar Dog: Carane ngrancang krah asu dhewe-QQpets?

QQpets minangka pabrik kerah asu profesional ing China. We sing specialized ing ngrancang, produk lan Advertisement kabeh jinis collars asu.
Yen sampeyan pengin desain krah asu dhewe, sampeyan bisa hubungi kita. Pabrik kita nyedhiyakake fungsi layanan DIY.

2021/01/30

Supplier Pabrik Collar Dog: Carane ngrancang krah asu dhewe-QQpets?

Pemasok Pabrik Krah Asu Berkualitas Tinggi Logo Desain Kustom Kanthi Maneka Warna.
QQpets minangka pabrik kerah asu profesional ing China. We sing specialized ing ngrancang, produk lan Advertisement kabeh jinis collars asu.
Yen sampeyan pengin desain krah asu dhewe, sampeyan bisa hubungi kita. Pabrik kita nyedhiyakake fungsi layanan DIY.

dog collar factory supplier
Carane ngrancang kerah asu dhewe?

Kaping pisanan, sampeyan bisa menehi ide babagan kerah asu kanggo kita.
Ora preduli pola utawa tembung sing ditampa. Kita duwe desainer profesional kanggo ngrancang minangka panjaluk sampeyan. Utawa sampeyan bisa ngrancang krah asu dhewe lan ngirim menyang kita.
polyester dog collar factory
Kapindho, kita bakal menehi sawetara saran profesional sawise nampa gambar desain.
Lan sampeyan bisa ngrembug rinci babagan kerah asu kayata warna, ukuran, huruf karo perancang nganti sampeyan puas.
design dog collar
Katelu, kita nawakake akeh aksesoris kerah asu kanggo sampeyan pilih. Yen sampeyan pengin sawetara aksesoris khusus, sampeyan bisa hubungi kita. Banjur kita bakal nggawe kerah asu miturut gambar desain pungkasan.
design dog collardog collar factory supplier

Jeneng: Dog Collar
Ukuran: XS.M.L
Bahan: Polyester
Logo: Ngatur logo sampeyan
Werna: Werna apa wae minangka panjaluk sampeyan
Teknik: Pencetakan Sublimasi
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion
Wektu pangiriman: 7-15 dina gumantung saka jumlah total

 

Sample gratis kanggo pabrik kerah asu poliester

1) Kita bisa nyuplai sampel kerah asu sing siap digawe gratis;

2) Yen sampeyan butuh sampel krah asu kanthi logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Wektu timbal sampel kerah asu: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

4) Biaya kerah asu bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan saka pabrik kerah asu polyester

1) Kita duwe pewarnaan, tenun, nyulam. Printing layar sutra. Printing transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan iker-iker rasukan asu sing strictly miturut standar Eropah.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

5) Kustomisasi kabeh jinis kerah asu minangka panjaluk sampeyan.

6) Desain gratis.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa