Kabar
VR

Pabrik Collar Dog Langsung: Apa layar sutra dicithak-QQpets?

Silk Screen Printed minangka Karya Tangan sing Digunakna kanggo Nyetak Logo Ing Krah Asu Dening Pengrajin Pengalaman Sugih. Logo kerah asu sing dicithak nganggo layar sutra sing dicithak cetha lan apik banget, utamane logo lan huruf cilik. Warna logo padhang. Yen sampeyan nutul nganggo tangan, sampeyan bakal nemokake efek 2D.

2021/01/30

Pabrik Collar Dog Langsung: Apa layar sutra dicithak-QQpets?

1 Layar sutra dicithak

Pabrik Kolar Asu Langsung Pemasok Kolar Asu Berkualitas Tinggi lan Produsen-QQpets.

Silk Screen Printed minangka Karya Tangan sing Digunakna kanggo Nyetak Logo Ing Krah Asu Dening Pengrajin Pengalaman Sugih. Logo kerah asu sing dicithak nganggo layar sutra sing dicithak cetha lan apik banget, utamane logo lan huruf cilik. Warna logo padhang. Yen sampeyan nutul nganggo tangan, sampeyan bakal nemokake efek 2D.

Kita bisa nggawe logo utawa gambar apa wae sing disenengi minangka panyuwunan pelanggan. Ana macem-macem warna sing bisa dipilih kanggo kalung asu sing dicithak layar sutra.

Yen sampeyan duwe masalah babagan layar sutra dicithak krah asu, hubungi kita please.

 

2 Kalung asu sing dicithak layar sutra kanthi logo khusus

silk screen printed dog collar factory direct

 Nylon Silk screen printed dog collar suppliers free sample.

silk screen printed dog collar factory direct

Pabrik krah asu langsung kualitas dhuwur kanthi gesper plastik safety.

Ukuran: XS.M.L
Bahan: nilon utawa poliester
Logo: Ngatur logo sampeyan
Werna: Werna apa wae sing dikarepake
Teknik: Sablon sutra
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion

Kalung asu sing dicithak layar sutra kanthi warna lan pola sing disenengi. Ora ketompo foto utawa tembung olèh.

Yen sampeyan pengin nggawe kerah pet, sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. Kita bisa nggawe utawa ngrancang kaya sing dikarepake kanthi gratis.

 

silk screen printed dog collar factory direct

kualitas dhuwur nilon layar sutra dicithak pabrik krah asu langsung.

 

Sampel gratis kanggo pabrik kerah asu

1) Kita bisa nyuplai sampel kerah asu sing siap digawe gratis;

2) Yen sampeyan butuh sampel krah asu kanthi logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Wektu timbal sampel kerah asu: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

4) Biaya kerah asu bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan saka sutra layar dicithak krah asu

1) Kita duwe pewarnaan, tenun, nyulam. Printing layar sutra. Printing transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh bahan iker-iker rasukan asu sing strictly miturut standar Eropah.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

5) Kustomisasi kabeh jinis kerah asu minangka panjaluk sampeyan.

6) Desain gratis.

 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa