Informasi merek
Vr

SUKAN DOG Pabrik langsung: Napa sampeyan milih QQPets Pabrik-Qqpets?

Minangka produsen sing misuwur, QQPets minangka pabrik asu profesional ing China. Ditetepake ing taun 2005, pabrik QQPets duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing produk pita saiki. Ana teknologi, peralatan lan bahan standar EU sing alus, grapyak lan nyaman kanggo latihan pets.

2021/01/30

SUKAN DOG Pabrik langsung: Napa sampeyan milih QQPets Pabrik-Qqpets?

Minangka produsen sing misuwur, QQPets minangka pabrik asu profesional ing China. Ditetepake ing taun 2005, pabrik QQPets duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing produk pita saiki. Ana teknologi, peralatan lan bahan standar EU sing alus, grapyak lan nyaman kanggo latihan pets.

Kita entuk reputasi apik kanggo desain sing apik, apik banget, layanan sing apik lan rega sing kompetitif. Objektif QQPets yaiku "kualitas apik kanggo slamet, iman sing apik kanggo pembangunan, nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk".

Yen sampeyan seneng pets, gabung karo saiki. Kita welcome rawuh lan muga-muga bisa netepake kerjasama jangka panjang.

QQpets factory

Sertifikat Pabrik Qqpets

dog collar directly factorydog collars supplier  QQpets factory

QQpets dog collar directly factory

Kita wis melu pameran internasional.

QQpets dog collar directly factory

Yen sampeyan pengin entuk informasi luwih lengkap babagan pabrik kita, tampi pesen sampeyan saiki.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa