Pet Tips
VR

tips care asu: Tansah asu adoh saka kewan-qqpets iki

Apa sampeyan tuwuh asu? Yen sampeyan nindakake, sampeyan kudu ngerti sawetara tips babagan perawatan asu ing mangsa panas. Musim panas wis teka. Manungsa lan kewan aktif ing mangsa ijo iki. Pamilik pets seneng mlaku-mlaku karo asu ing wayah sore utawa esuk nalika kelangan. Nanging ana prekara sing kudu digatekake nalika metu karo asu. Jaga asu sampeyan adoh saka kewan iki.

2021/01/30

tips care asu: Tansah asu adoh saka kewan-qqpets iki

Tips ngrawat asu -qqpets
Apa sampeyan tuwuh asu? Yen sampeyan nindakake, sampeyan kudu ngerti sawetara tips babagan perawatan asu ing mangsa panas. Musim panas wis teka. Manungsa lan kewan aktif ing mangsa ijo iki. Pamilik pets seneng mlaku-mlaku karo asu ing wayah sore utawa esuk nalika kelangan. Nanging ana prekara sing kudu digatekake nalika metu karo asu. Jaga asu sampeyan adoh saka kewan iki.

dog care tips

Pay manungsa waé kanggo asu nalika sampeyan metu karo

Salah sawijining bulldog kanca-kancaku nyithik kodhok nalika metu karo kancaku. Sawetara menit kepungkur, cangkeme wis umpluk. Kancaku wedi lan ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Dheweke ngajak asu-asu kasebut bali menyang omah lan ngumbah cangkeme kanthi banyu akeh. Begjanipun, iku nggoleki pungkasanipun.

Akeh asu sing mati amarga kodok nalika musim panas. Toads ngetokake racun sing nyerang jantung predator. Yen sampeyan metu karo asu, mbayar manungsa waé kanggo asu lan adoh saka toads.
Nanging, yen sampeyan nemokake asu dumadakan katon akeh salivating, scratching ing tutuk, convulsions, njerit, ambegan kangelan, please njupuk menyang rumah sakit pet normal langsung. Sawise asu sampeyan njerit, kahanan dadi luwih serius. Ati-ati! Njupuk asu menyang dhokter.

dog care tips

Bawa asu menyang dhokter nalika umpluk

Iku apike sing sijine akerah asu&tali ing asu nalika sampeyan metu karo. Sampeyan bisa nyimpen watara sampeyan lan nglindhungi ing wektu. Bener, ora mung kodok sing mbebayani kanggo asu, nanging uga kalajengking, vipers. Apa maneh, wong tansah sprinkle pestisida ing suket ing mangsa panas, kang bakal gawe piala kanggo asu yen asu mangan utawa dilat suket. Share yen migunani. Sugeng rawuh kanggo ninggalake saran sampeyan ing kene.

dog care tips

Ati-ati! Tansah asu sampeyan adoh saka kodok

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa