Kabar
VR

Laka asu: Apa asu kanca kita utawa unsur mbebayani?-qqpets

Dina iki kita ngomong babagan asu ing urip kita. Saiki, akeh wong lan kulawarga sing ngunggahake asu minangka kewan. Nanging, ana akeh kacilakan asu sing kedadeyan ing wektu sing padha. Mungkin sampeyan wis krungu. Ana ewonan wong sing lara asu saben taun ing China. Apa sampeyan wis nonton film misuwur sing diarani The Hachi. Sawetara wulan kepungkur, ana film babagan asu sing diarani A Dog's Purpose.
Apa asu kanca sing setya utawa unsur mbebayani ing urip? Apa pendapat sampeyan?

2021/01/30

Apa pendapat sampeyan? Apa asu kita kanca utawa unsur mbebayani?-qqpets

Dina iki kita ngomong babagan asu ing urip kita. Saiki, akeh wong lan kulawarga sing ngunggahake asu minangka kewan. Nanging, ana akeh kacilakan asu sing kedadeyan ing wektu sing padha. Mungkin sampeyan wis krungu. Ana ewonan wong sing lara asu saben taun ing China. Apa sampeyan wis nonton film misuwur sing diarani The Hachi. Sawetara wulan kepungkur, ana film babagan asu sing diarani A Dog's Purpose.
Apa asu kanca sing setya utawa unsur mbebayani ing urip? Apa pendapat sampeyan?

dog trainning

Tansah asu nganggo kerah asu& tali nalika sampeyan metu

A German Shepherd nyerang wong sing nyusup

A kulawarga Virginia teka ngarep kanggo nemokake jubin lan tembok splattered karo getih sawise Shepherd Jerman nyerang intruder nalika lagi metu.
Pemilik lan ibune mlaku menyang omah ing Richmond ing dina Kamis wengi lan nemokake lantai lan tembok ditutupi getih. Angon Jerman Oden wis nyerang wong sing nyusup sing mlebu omah nalika lagi lunga. Ora ana barang sing dicolong saka omah lan penyusup wis ora ana maneh nalika dheweke lan ibune teka. Asu nindakake pakaryane, apa sampeyan setuju?
Link: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4790502/Family-returns-bloodied-home-dog-attacks-intruder.html

Bayi dipateni asu gedhe ing omah

Ana crita sedih sing kedadeyan ing California, Amerika. Kacilakan kasebut kedadeyan nalika pasangan enom lan bayi lan asu gedhene nonton TV ing amben. Bayi cilik lair telung dina kepungkur. Asu kasebut wedi lan nempelake bayi nalika ibune watuk. Pungkasane bayi kasebut dipateni lan asu kasebut digawa dening polisi. Asu kasebut bisa dipateni utawa ora.

Nyatane, akeh banget laporan sing padha ing TV utawa koran. Wong seneng njaga asu minangka anggota kulawarga lan ngidini dheweke dolanan karo anak-anake. Nanging kita kudu ngerti manawa ora ana asu sing ora cokotan. Asu minangka kewan karnivora lan agresif. Malah asu uga dilatih.

dog accidents

Apa asu kanca sing setya utawa unsur mbebayani ing urip? Apa pendapat sampeyan?

Apa sing bisa kita lakoni?

Apa asu kanca sing setya utawa unsur mbebayani ing urip kita? Kepiye carane nyegah asu supaya ora nglarani wong?
Wong bisa beda-beda panemu babagan pitakonan iki. Lan kita ngirim ora rampung negatif kontribusi asu. Apa sing bisa kita lakoni? Pilih asu cilik lan alus minangka pet lan aja ninggalake bayi karo asu piyambak. Sanajan kita wis ndeleng akeh video babagan bayi lan asu, ora kabeh asu dilatih kanthi apik. Apa maneh, mesthi ana wong diwasa ing jejere. Gunakake peralatan latihan asu kayakerah asu& leashes. Iku mbiyantu. Aja lali vaksinasi kanggo asu lan priksa kanthi rutin. Sugeng rawuh kanggo nuduhake pendapat sampeyan ing kene.

dog trainning

Apa asu kanca sing setya utawa unsur mbebayani ing urip?

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa