Pet Tips
VR

Apa sampeyan ngerti kenapa asu ora seneng ngrangkul?-QQPETS

Asu saiki dadi anggota kulawarga. Apa asu seneng ngrangkul? Ing kene aku arep takon sawetara pitakonan.

2021/01/30

Apa sampeyan ngerti kenapa asu ora seneng ngrangkul?-QQPETS

Asu saiki dadi anggota kulawarga. Apa asu seneng ngrangkul? Ing kene aku arep takon sawetara pitakonan. Apa sampeyan kerep ngrangkul asu sampeyan ing ngarep? Utawa asu sampeyan ngrangkul sampeyan dhewe?

Bener, ora kabeh asu seneng ngrangkul. Kaya salah sijine kancaku Amy. Dheweke sambat yen asu dheweke ora gelem ngrangkul. Yen dheweke tumindak ngrangkul, asu dheweke bakal tetep ana ing ngisor meja. Mulane?

Nyatane, nalika asu lair, dheweke ora bisa krungu utawa ndeleng donya. Cara dheweke ngerti tembung kasebut yaiku tutul. Mulane asu ibune tansah didilat bayine. Iku bisa nggawe anak kirik aran aman. Semono uga para pamilik.

hug dog

Nanging, nalika asu gedhe, sawetara ora seneng ngrangkul. Sing tegese dominasi wong liya ing pikiran asu. Kanggo njaga pikirane, asu ora seneng dirangkul wong. Nanging sawetara asu mini kaya Teddy seneng ngrangkul. Ana alesan liyane yen asu ora gelem ngrangkul yaiku sampeyan nggawe ora nyaman.

Sawetara wong takon apa asu ora seneng ngrangkul? Napa dheweke ngrangkul kita kanthi positif? Iku pitakonan sing apik. Ngrangkul aktif nduweni daya kanggo dominasi saben liyane. Asu ngrangkul wong kanthi positif tegese entuk hak panguwasa.

Aku rumangsa bungah nalika asuku ngrangkul aku nalika aku bali. Saiki aku ngerti. Sapa sing entuk hak panguwasa ing omah sampeyan?

hug dog

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa