Pet Tips
VR

Diskusi: Apa sampeyan pengin turu karo asu sampeyan? Apa ora?-qqpets

Apa sampeyan pengin turu karo asu sampeyan? Apa sebabe ora? Dina iki kita duwe diskusi ing kene. Apa kita kudu turu karo asu? Iki minangka pitakonan sing nggumunake para pamilik kanggo wektu sing suwe.

2021/01/30

Diskusi: Apa sampeyan pengin turu karo asu sampeyan? Apa ora?-qqpets

Apa sampeyan pengin turu karo asu sampeyan? Apa sebabe ora? Dina iki kita duwe diskusi ing kene. Apa kita kudu turu karo asu? Iki minangka pitakonan sing nggumunake para pamilik kanggo wektu sing suwe.

Sawetara pemilik setuju kanggo turu karo asu nalika wong liya nentang. Ana sawetara alasan kenapa wong pengin turu karo asu. Kaping pisanan, Perasaan luwih becik turu karo asu tinimbang dolanan. Kita bisa ngliwati suhu awak ing saben liyane utamane ing musim dingin. Iku dadi anget lan nyaman. Sampeyan ora bisa mbayangno yen sampeyan ora ngalami.

Apa sampeyan ora rumangsa santai lan kepenak nalika ndeleng pasuryan turu sing apik banget? bener?
Salah sawijining kanca ujar manawa dheweke ora bisa turu tanpa asu sing nggawe dheweke rumangsa aman. Sawetara pamilik mikir yen turu karo asu minangka cara sing apik kanggo nambah kekancan. Apa sampeyan mikir? Mbok.

Apa maneh, turu karo asu luwih migunani tinimbang mangan pil turu yen sampeyan kerep kelangan turu. Amarga ambegan, deg-degan lan medan magnet sing nyenengake ambegan asu nalika turu iku sampurna kanggo kita. Dadi kenapa sampeyan ora turu karo asu sampeyan?

sleep with dogs

Apa sampeyan pengin turu karo asu sampeyan? Ngapa ora?

Ya, sampeyan bener. Sanadyan aku tresna asu, aku ora bisa nampa turu karo. Masalah paling gedhe yaiku reged. Nyatane, asu kaya kanggo pindhah lan muter njobo lan kita ora bisa tansah adus kanggo wong-wong mau. Ing mangsa panas, yen asu wis mlaku-mlaku ngubengi taman, serbuk sari bisa bali menyang amben sing bisa nyebabake alergi lan asma.

Ora becik turu karo asu yen turu sampeyan cethek. Sawetara wong sing mbantah mikir supaya asu sampeyan turu bisa nyebabake sawetara masalah. Dheweke bisa nggawa panganan utawa ninggalake ekskresi ing amben.
Apa pendapat sampeyan? Sugeng rawuh ing diskusi kita lan nuduhake pengalaman sampeyan karo asu sampeyan.

discussion about sleeping with dogs

Apa sampeyan pengin turu karo asu sampeyan? Ngapa ora?

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa