Kabar Perusahaan
VR

A Kegiatan Pangembangan Khusus We Experienced-QQ pabrik pasokan kewan

Piye carane nglampahi akhir minggu? Kita wis ngalami akhir minggu khusus ing kutha Guangzhou. Kang njupuk Panggonan deningpabrik pasokan kewan qianqian. Ing mratelakake panemume, iku kegiatan pembangunan nyengsemaken ing gesang kawula.

2021/01/30

A Kegiatan Pangembangan Khusus We Experienced-QQ pabrik pasokan kewan

Kepiye kegiatan pembangunan?

Piye carane nglampahi akhir minggu? Kita wis ngalami akhir minggu khusus ing kutha Guangzhou. Kang njupuk Panggonan deningpabrik pasokan kewan qianqian. Ing mratelakake panemume, iku kegiatan pembangunan nyengsemaken ing gesang kawula.

Apa sampeyan ngerti apa sing kita alami ing akhir minggu iki? Tindakake aku yen sampeyan pengin entuk ide.
Kaping pisanan, aku bakal nuduhake jadwal dina pisanan kita. Rumangsa gemeter? Iku mung wiwitan kegiatan. Saklawasé 30 staf melu kegiatan pembangunan iki. Kita wis dipérang dadi telung tim kanggo kompetisi. Kabeh kita bungah lan pengin perang kanggo tim kita lan menang kaurmatan. Mung nalika sampeyan gabung kita sampeyan bisa aran carane serius kita.

development activity

Jadwal dina pisanan kegiatan pembangunan kita.

Apa sing kita lakoni?

Kepiye carane bisa rukun karo kanca-kanca lan komunikasi karo dheweke? Apa sampeyan bisa nindakake kanggo tim sampeyan? Carane menang pertandhingan? Aku rumangsa begja amarga ana kapten sing apik banget ing tim kita. Ing kene aku bakal nuduhake sampeyan pertandhingan sing paling disenengi yaiku tantangan 60 detik.

development activity

Kita kabeh ngrungokake pelatih kanthi serius sadurunge miwiti pertandhingan.

Ayo kula ngenalake aturan pertandhingan kanggo sampeyan kabeh. Ana 25 lembar foto ing dering lan saben foto nuduhake nomer. Sampeyan kudu ngerteni kabeh nomer foto lan rangking saka siji nganti rong puluh lima. Pelatih menehi kita kaping enem kanggo tantangan, nanging mung 60 detik kanggo saben tantangan. Apa maneh, sampeyan ora bisa ngganti lokasi foto lan mung siji wong sing tetep ing dering sapisan. Iku tantangan kanggo kita kabeh. Sadurunge miwiti game, sampeyan kudu ngerti aturan.

Apa sing bakal sampeyan lakoni yen sampeyan melu game iki? Nyatane, kita rembugan karo kanca-kanca lan menehi tugas kanggo kabeh wong. Game iki mbutuhake kabeh wong kanggo menehi kontribusi intelijen, kreatifitas, lan kerjasama. Iki nuduhake kekuwatan keputusan sing efisien lan manajemen diri.

development activity

Dheweke siyap nulis jeneng tim lan slogan bebarengan.

Apa sing kita sinau?

Yen sampeyan takon apa sing wis daksinaoni ing kegiatan iki? Iku kakehan kanggo nuduhake karo sampeyan. Sing paling penting yaiku nambah kekancan karo kolega lan kemampuan kerja sama tim. Kanggo kita, iku kesempatan sing apik kanggo ngerti awake dhewe, nambah lan nyetak awake dhewe ing wektu sing padha. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo layanan kanggo para pelanggan ing mangsa ngarep lan nyedhiyakake produk pet kualitas sing luwih apik kanggo sampeyan, aku yakin bisa nindakake.

development activity of pets supplies factory

Saben uwong bungah nalika entuk kamenangan dhewe.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa