Warta Pet
VR

Design Dog Collars Factory: Apa sampeyan ngerti layar sutra dicithak-qqpets?

Desain Pabrik Dog Collars: Apa sampeyan ngerti teknik-qqpets sing dicithak layar sutra?
Apa sampeyan ngelingi teknik cetak transfer panas sing wis dituduhake pungkasan? Apa teknik printing layar sutra? Akeh wong sing ngerti apa iku kalung asu sing dicithak layar sutra&leashes, nanging ora duwe gagasan babagan teknik cetak layar sutra. Tindakake kita.

2021/01/30

Desain Pabrik Dog Collars: Apa sampeyan ngerti teknik-qqpets sing dicithak layar sutra?

Desain Pabrik Collars Anjing: Apa sampeyan ngerti teknik cetak layar sutra-qqpets?
Apa sampeyan ngelingi teknik cetak transfer panas sing wis dituduhake pungkasan? Apa teknik printing layar sutra? Akeh wong mung ngerti apa ikusutra layar dicithak krah asu&leashes, nanging ora duwe gagasan babagan teknik cetak layar sutra. Tindakake kita.
Layar sutra dicithak minangka kerajinan sing digunakake kanggo nyetak logokerah asu&leashes,harnesses asu, aksesoris etc Nyatane, sampeyan bisa nemokake persil saka iku ing urip karo layar sutra dicithak logo kayata cangkir, topi, sandhangan lan ing. Mungkin logo sandhangan sing sampeyan gunakake saiki uga dicithak kanthi teknik cetak layar sutra.

silk screen printed dog collars&leashes

Kepiye cara kerja cetak layar sutra?
Kaping pisanan, gawe film logo sing pengin dicithak. Sing kaya film foto.
Kapindho, nggawe layar miturut film kasebut. Perlu telung dina kanggo nindakake umume.
Katelu, nyetak logo sampeyan ing tali nganggo tinta khusus.
Sanajan layar sutra sing dicithak mbutuhake wektu luwih akeh tinimbang sing dicithak transfer panas, akeh wong sing seneng.

silk screen printed dog collars

Fitur saka layar sutra dicithak
Logo sing dicithak layar sutra cetha banget, padhang lan padhet, utamane yen logo sampeyan cilik. Apa maneh, nalika sampeyan ndemek logo, sampeyan bakal ngrasakake rasa concavo-convex. Sembarang werna kasedhiya nanging werna gradien. Yen logo sampeyan prasaja kanthi sawetara warna, luwih murah kanggo dicithak nganggo layar sutra tinimbang dicithak transfer panas.

Collars asu karo layar sutra dicithak sampel logo
design dog collars factory

design dog collars factory
Apa sampeyan entuk? Nuduhake pendapat sampeyan ing kene.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa