Kabar produk
VR

Kerah asu&Supplier Leash: Pengin nggawe krah asu dhewe&leashes-QQpets?

Pengin ngrancang kerah asu dhewe&leashes karo logo sampeyan seneng kanggo pets unik? Sugeng rawuh ing pabrik qqpets. Ing kene sampeyan bisa nggawe kerah asu khusus&tali kanthi pola utawa werna utawa ukuran sing disenengi. Tindakake kita saiki.

2021/01/30

Kerah asu&Supplier Leash: Pengin nggawe krah asu dhewe&leashes-QQpets?

Pengin ngrancang kerah asu dhewe&leashes karo logo sampeyan seneng kanggo pets unik? Welcome kanggoqqpets pabrik. Ing kene sampeyan bisa nggawe kerah asu khusus&leashes karo pola utawa werna utawa ukuran sing disenengi. Tindakake kita saiki.

Tindakake limang langkah kanggo ngrancang kerah asu&tali:
Langkah 1: Gaya. Pilih gaya kanggo kustomisasi
Langkah 2: Ukuran. Pilih ukuran kerah asu sampeyan.
Langkah 3: Materi. Pilih bahan kanggo kerah asu: poliester utawa poliester mengilap
Langkah 4: Logo. Nyedhiyakake logo utawa ide sampeyan, kita bisa ngrancang kalung asu&leashes minangka panjalukan kanggo free.
Langkah 5: Review. Konfirmasi saben rincian pesenan sadurunge checkout. (Entuk wektu kanggo nggawe manawa 100% wareg sadurunge pesen, amarga iki minangka barang sing digawe mung kanggo sampeyan)

custom dog collars&leashes

Tips:
1. Sampeyan bisa nggawe logo kanthi pola utawa warna utawa tembung sing disenengi, kayata foto, jeneng, kebiasaan lan liya-liyane.
2. We duwe desainer profesional desain collars&leashes kanggo sampeyan gratis. Sampeyan bisa komunikasi rincian karo desainer kita nganti sampeyan wareg.
3. Penting kanggo ngukur ukuran gulu asu sampeyan. Sing bisa mbantu sampeyan milih ukuran kerah asu sing cocog kanggo pets sampeyan. Yen sampeyan ora ngerti carane ngukur ukuran gulu asu, hubungi kita saiki.
4. Collars dirancang kanggo luwes.
5. Bakal njupuk 7-15 dina saka tanggal pesenan ditampa dening kita kanggo tanggal kapal. Yen sampeyan pengin nggawe kalung asu sing unik&leashes kanggo pets minangka hadiah, hubungi kita saiki please. Iku worth.

custom dog collars&leashesdog leash&collar supplierdesign dog collars&leashespersonalized dog collars&leashes

Kustomisasi kerah asu sampeyan dhewe&leashes karo logo sampeyan seneng deningqqpets pabrik.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa