Kabar
VR

Custom Dog Collars Leads Factory: qqpets supplier produk pet ing CPAE

Qianqian produk pet CO., Ltd wis dirawuhi CHINA CHENGDU INTERNATIONAL PET EXPO 2017 dina iki. Minangka produk pet kondhang langsung pabrik ing China, iku kesempatan apik kanggoqqpetsperusahaan kanggo nuduhake produk pet paling anyar kanggo kabeh pelanggan saka sak ndonya kalebu kerah asu khusus sing ndadékaké pabrik, kalung asu gagang empuk, nyetak kalung asu empuk lsp

2021/01/30

Custom Dog Collars Leads Factory: qqpets supplier produk pet ing CPAE

Qianqian produk pet CO., Ltd wis dirawuhi CHINA CHENGDU INTERNATIONAL PET EXPO 2017 dina iki. Minangka produk pet kondhang langsung pabrik ing China, iku kesempatan sing apik kanggoqqpets perusahaan kanggo nuduhake produk pet paling anyar kanggo kabeh pelanggan saka kabeh ndonya kalebu kerah asu khusus ndadékaké pabrik, leashes asu nangani empuk, printing kerah asu empuk etc.

Bakal suwene patang dina wiwit 21-24 April 2017. Atusan peserta pameran wis melu lan nampilake produk kewan anyar ing pameran kasebut. Ewonan pengunjung teka lan nemokake bisnis ing kana.

Kita ana ing boot T40, paviliun 1st, konvensi internasional Chengdu lan pusat pameran kutha abad anyar, China. Layanan paling apik kanggo sampeyan kabeh, produk pet kualitas paling apik kanggo pasokan pets deningpabrik qqpets.
Sugeng rawuh ing boot kita lan kita ngarep-arep kanggo nyedhiyani layanan paling apik lan nggawe kerjasama karo sampeyan.

custom dog collars leads factory

Pabrik produk pet QQpets wis melu ing CHINA CHENGDU INTERNATIONAL PET EXPO 2017

custom dog collars leads factory

QQpets krah asu adat ndadékaké layanan pabrik sampeyan ing Boot T40, paviliun 1st

custom dog collars leads factory

kabeh jinis collars asu desain anyar ndadékaké harnesses Grosir Penyetor

custom dog collars leads factory

Salesman profesional kita ngenalake kerah asu paling anyar kanggo pelanggan kanthi sabar

pet products

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa