Kabar
VR

CPSE: Manungsa waé!!! Ketemu sampeyan ing Pameran Persediaan Pet China Int '5th

Salam paling apik saka QQPETS. Kepiye bisnis sampeyan ing 2018? Pameran Persediaan Pet Internasional China kaping 5 bakal dianakake ing 1 April ing Beijing. CPSE minangka pameran pet profesional lan internasional ing China.

2021/01/30

CPSE: Manungsa waé!!! Ketemu sampeyan ing Pameran Persediaan Pet China Int '5th

Salam paling apik saka QQPETS. Kepiye bisnis sampeyan ing 2018? Pameran Persediaan Pet Internasional China kaping 5 bakal dianakake ing 1 April ing Beijing. CPSE minangka pameran pet profesional lan internasional ing China.

Ana kabeh jinis produk asu tampilan ingCPSE, kalebu pangan asu, peralatan latihan asu, medical pet etc. Iku pameran pet amba ing spring 2018. QQPETS arep rawuh pet show lan nerbitaké anyar kita gaya asu sabuk.

Sabuk asu gaya anyar wis disesuaikan kanggo asu, nyaman lan luwes, padhet. Sabuk asu wis dikirim teks lan dianyari kaping pirang-pirang. Kita nyoba sing paling apik kanggo ngrancang lan ngasilake sabuk asu sing aman lan nyaman kanggo asu.

new style dog harness

Penyetor sabuk asu gaya anyar ing QQPETS

Muga-muga bisa sukses ing 2018. Lan kita melu pameran pet kanggo komunikasi karo sampeyan kabeh lan ahli industri pet.

Jeneng: Pameran Persediaan Pet Internasional China (CPSE) kaping 5
Perusahaan: Guangzhou QQPETS Pet Product CP., Ltd.
Booth NO. : F5
Balai pameran: Pusat Pameran NO.5 China Int
Wektu: 1-4, April

cpse expo

CPSE: Manungsa waé!!! Ketemu sampeyan ing Pameran Persediaan Pet China Int '5th

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa