Kabar
VR

Pemasok Pabrik Tali Anjing Pasangan: Apa sing diarani tali asu-QQpets?

Tali asu saperangan minangka tali asu desain anyar kanthi disesuaikan supaya sampeyan bisa nyekel loro asu ing tangan siji bebarengan. Iku trep banget kanggo pemilik asu kanggo mbukak ruangan karo asu bebarengan.

2021/01/30

Pemasok Pabrik Tali Anjing Pasangan: Apa sing diarani tali asu-QQpets?

 Pemasok pabrik tali asu sing berkualitas tinggi kanthi macem-macem warna kanthi logo khusus digawe deningQQpets.
Tali asu saperangan minangka tali asu desain anyar kanthi disesuaikan supaya sampeyan bisa nyekel loro asu ing tangan siji bebarengan. Iku trep banget kanggo pemilik asu kanggo mbukak ruangan karo asu bebarengan.

Yen sampeyan metu karo luwih saka loro asu, sampeyan kudu duwe tali asu saperangan. Sing trep lan modis.

QQpets minangka pabrik khusus ing ngrancang, produk lan adol kabeh jinis tali asu pasangan, tali asu pasangan nilon, tali asu pasangan poliester dll.

Yen sampeyan pengin nggawe tali asu pasangan dhewe, sampeyan bisa hubungi kita.

nylon couple dog leash

Kualitas tinggi nilon pasangan anjing tali pabrik sampel gratis.

Ukuran: XS.M.L
Bahan: Nylon/Polyester
Logo: Ngatur logo sampeyan
Werna: Werna apa wae minangka panjaluk sampeyan
Fitur: Ramah lingkungan, awet, fashion
Teknik: sublimation printed/silk screen printed/jacquard

polyester couple dog leash

Tali asu pasangan sing disesuaikan kanthi logo sing dikarepake.

nylon couple dog leash

Tali asu pasangan nilon Jacquard kanthi pancing logam kekuatan, ora gampang tiba.

 

Tali asu saperangan: jembaré 10mm, 15mm, 20mm, 25mm. Dawane pabrik tali asu pasangan yaiku 62cm nganti 69cm kanthi rutin. Utawa kita bisa ngatur ukuran minangka panyuwunan.

Yen sampeyan pengin nggawe tali asu saperangan, sampeyan bisa menehi logo utawa ide kanggo kita. Kita bisa nggawe utawa ngrancang minangka panyuwunan sampeyan kanthi gratis.

Tali asu pasangan sing disesuaikan kanthi warna lan pola sing disenengi. Ora ketompo foto utawa tembung olèh.

 

Sampel gratis kanggo tali asu pasangan nilon

1) Kita bisa nyuplai sampel tali asu pasangan sing wis siap;

2) Yen sampeyan butuh sampel tali asu kanthi logo sampeyan, biaya sampel dibutuhake;

3) Wektu timbal sampel tali asu saperangan: 1-3 dina, gumantung saka cara cetak;

4) Biaya tali asu saperangan bakal dibalekake miturut urutan QTY.

 

Kaluwihan kita saka polyester pasangan asu leash

1) Kita duwe pencelupan, tenun, nyulam, percetakan layar sutra, percetakan transfer panas lan departemen ngumpul.

2) OEM&ODM olèh.

3) Kabeh saperangan bahan leash asu sing strictly miturut Eropah standar.

4) Asisten merchandiser profesional lan layanan purna jual berkualitas tinggi.

5) Kabeh jinis tali asu saperangan bisa disesuaikan minangka panyuwunan sampeyan.

6) Desain gratis.

 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa