Kabar
VR

Ajar sampeyan mbenerake prilaku pipis acak asu

Asu sing nguyuh cipratan sing ora apik yaiku sing paling ngganggu sing duwe, lan omah kebak urin, sing mambu ora enak lan angel diresiki, mula apa sing kudu dak lakoni? Cara sing paling gampang lan prasaja yaiku mbenerake prilaku urination asu, sepisan lan kanggo kabeh, tanpa kuwatir.

2021/11/01



Manifestasi asu sing pengin urinate?

Nalika asu kepengin ngelek, dheweke bakal ngudhunake lemah, mlaku-mlaku loro utawa telu, squat mudhun lan miwiti defecation. Asu mbubrah biasane nalika tangi turu utawa mung sawise mangan. Yen ana kebiasaan metu, asu kasebut bakal ngubur lan menehi tandha marang sing duwe.  Tegese asu iku kandha yen lagi nguyuh lan mbubrah. Ing wektu iki, sampeyan kudu nggawa asu menyang jamban utawa menyang papan sing bisa nguyuh lan ngobati. 


Kepiye cara mbenerake prilaku urin sing ora apik ing asu?

1. Siapke panggonan sing wis ditemtokake

Pisanan, pilih papan ekskresi sing cocog kanggo asu, lan nyebar koran ing papan sing wis ditemtokake, luwih becik cedhak lawang ing kamar mandi. Banjur semprotan agen jadwal nggodho, kanggo narik kawigaten asu kene excretion. Utawa nalika asu butuh ekskresi, lebokake ing koran, supaya digandhengake ekskresi karo koran. Sawise wis biasa, bakal diekskresi ing koran ing papan sing wis ditemtokake. 


2. Ganjaran lan paukuman cetha

Yen asu excretes ing panggonan sing sampeyan nemtokake, sampeyan kudu menehi ganjaran ing wektu. Bisa dadi pujian lisan utawa cemilan asu (jerky pitik, keju wedhus) ganjaran, supaya asu bakal ngelingi yen bakal ana ganjaran kanggo ekskresi. Asu bakal ngelingi alon-alon. Nanging yen asu ora excrete ing panggonan ditetepake lan kejiret dening sampeyan, sampeyan kudu ngombe iku abot, lan ngomong ora, entheng pat bokong sethitik supaya iku elinga. Yen sampeyan wis ora kejiret saiki, aja nindakake apa-apa kanggo asu, lan cepet ngresiki pemandangan kanggo nyegah asu saka excreting maneh. 


3. Baleni latihan kanggo mbentuk refleks kahanan

Nglatih asu ora masalah sewengi, lan sawetara asu bodho lan nggawe sampeyan gumun, mula butuh latihan bola-bali supaya bisa akrab. Yen diekskripsikake ing panggonan sing wis ditemtokake, menehi dorongan lan ganjaran tartamtu, menehi ganjaran karo cemilan asu sing disenengi, utawa kanthi sora memuji lan ngelus-elus, ora apa-apa. Nanging sing duwe kudu sabar, ora kabeh asu bakal bisa mulang, mula sing duwe kudu mbaleni latihan kanthi sabar supaya asu kasebut bisa mbentuk refleks sing dikondisikake lan ngelingi papan ekskresi. 




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa