Informasi Brand
VR

Sugeng: sukses QQPETS ing pameran

Guangzhou Qianqian Pet Products Co., Ltd. ditemokake ing taun 2005. Dumunung ing kutha Guangzhou, provinsi Guangdong. Sing dadi pabrik langsung sing misuwur ing China. Perusahaan kita duwe keahlian lan pengalaman sing jero. Kita nyawisake awake dhewe kanggo ngrancang, ngasilake lan adol jinis produk kewan. Kayata krah asu, tali asu, tali asu lan liya-liyane. Layanan paling apik kanggo sampeyan kabeh, produk pet paling apik kanggo pets. Sugeng rawuh ing pabrik kita.

2021/01/30

Sugeng: sukses QQPETS ing pameran

QQPETS

Interzoo 2018

Saka 8 Mei kanggo 11, QQPETS melu ing International Trade Fair kanggo Pet Supplies, Exhibition Center Nuremberg. Iku QQPETS kaping pindho kanggo njupuk bagéyan ing pameran. Bener tenan wektu iki!

Ing situs pameran, staf perusahaan menehi jawaban rinci kanggo saben tamu. Kita uga nganggo sabuk karo asu kanggo demonstrasi langsung. Liwat pameran iki, perusahaan kita entuk akeh, lan kita sinau dhéwé lan wong liya.

QQPETS

pelanggan kita

Iku tur panen kanggo kita.Guangzhou QQPETS Pet Products Co., Ltd. nggawa bali akeh saran saka pelanggan invaluable. Ngerti kerugian produk kita, kita bakal ngganti kerugian lan nyukupi kabutuhan luwih akeh pelanggan. Kita bakal terus sinau teknologi anyar, nambah kualitas produk lan desain produk pet anyar. Ing wektu sing padha, kita bakal terus nambah katrampilan dodolan kanggo nambah dodolan produk.

Mesthi, kita seneng banget. Kita wis sukses banget ing pameran kasebut. We mlebu sawetara pesenan lan ngerti akeh pelanggan anyar. Wiwit produk inovatif QQPETS, nggedhekake skala produksi, lan nggawe merek kita dhewe, lan terus nambah citra merek kita. Perusahaan kita bakal ngupayakake tingkat sing luwih dhuwur ing bidang produk pet.

Interzoo, nganti ketemu 2020!

QQPETS

bagean saka booth kita

 


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa