Kabar
VR

CIPS 2017: Ndeleng sampeyan ing 21st China International Pet Show-QQPETS

Guangzhou Qianqian Pets Products CO., Ltd. Bakal rawuh ing CIPS 2017. Muga-muga bisa ketemu sampeyan ing Shanghai. Kita bakal melu acara kasebut minangka produsen produk asu.

Pameran Pet Internasional China (CIPS 2017) kaping 21 bakal dianakake ing Shanghai, China. Bakal suwene patang dina wiwit tanggal 16 nganti 19 November 2017. Ana luwih saka 51 ewu peserta pameran lan pengunjung teka saka 85 negara.


2021/01/30

CIPS 2017: Ndeleng sampeyan ing 21st China International Pet Show-QQPETS

Guangzhou Qianqian Pets Products CO., Ltd. Bakal rawuh ing CIPS 2017. Muga-muga bisa ketemu sampeyan ing Shanghai. Kita bakal melu acara kasebut minangka produsen produk asu.

Pameran Pet Internasional China kaping 21 (CIPS 2017) arep dianakake ing Shanghai, China. Bakal suwene patang dina wiwit tanggal 16 nganti 19 November 2017. Ana luwih saka 51 ewu peserta pameran lan pengunjung teka saka 85 negara.

Kanggo kita, iku kesempatan sing apik kanggo nampilake produk asu anyar lan ketemu kabeh pelanggan anyar lan lawas ing acara kasebut. Nyatane, CIPS fair minangka cara sing apik kanggo entuk kabar lan tren industri pet. Kita bisa entuk luwih akeh ide kanggo nambah produk asu lan nggawe sawetara owah-owahan.

Kanthi pembangunan 21 taun, China International Pet Show (CIPS) wis dadi pameran persediaan pet lan akuarium paling gedhe ing wilayah Asia-Pasifik. Ora ana keraguan manawa kita bisa nyekel luwih akeh kesempatan bisnis sajrone pameran CIPS.

Apa sampeyan arep melu pameran CIPS 2017? Seneng ketemu sampeyan ing Shanghai. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan kabeh.

Perusahaan: Guangzhou Qianqian Pet Products CO., Ltd.
Pameran: Pameran Pet Internasional China kaping 21 (CIPS 2017)
Wektu: 16-19 November 2017,
alamat: Pusat Pameran lan Konvensi Nasional, SHANGHAI

cips2017

CIPS 2017: Ndeleng sampeyan ing 21st China International Pet Show-QQPETS

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa