Kabar
VR

Sugeng Natal!! Apa sampeyan tau weruh wit Natal kaya iki?-QQPETS

Sugeng Natal!! Kepiye carane sampeyan nglampahi dina Natal? Wis entuk hadiah durung? Ing kene aku bakal nuduhake sawetara wit Natal sing durung nate dideleng sadurunge. Tindakake kita.

2021/01/30

Sugeng Natal!! Apa sampeyan wis tau weruh wit Natal kaya iki?-QQPETS

Sugeng Natal, Sugeng Natal, Sugeng Natal lan Taun Anyar……

Sugeng Natal!! Kepiye carane sampeyan nglampahi dina Natal? Wis entuk hadiah durung? Ing kene aku bakal nuduhake sawetara wit Natal sing durung nate dideleng sadurunge. Tindakake kita.

Saiki wong enom ing China uga ngrayakake festival Natal. Aku nemokake akeh mall lan kothak sijine wit Natal amba ing lawang. Ana sing digawe saka kayu eres, ana sing beda.

Apa sampeyan ndeleng wit sing digawe saka botol? Utawa salju? Apa sampeyan ndeleng wit bisa muter? Apa sampeyan bisa mbayangno yen wit kasebut katon kaya kue? Tindakake aku.

Wit Natal sing kebak salju iki katon dhuwure luwih saka 10 meter.  Ana lintang abang om ndhuwur.

Apa sampeyan tau ndeleng wit Natal ing ngisor segara? Iki tema undersea. Wit bisa muter nalika sampeyan nyurung.

A wit bling lan silvery ing mall. Apa sampeyan ora mikir katon kaya berlian?

A wit cemlorot lan padhang ing banyu. Ana ewu kertu nggawe wit.

Kepiye babagan wit Natal ing omah sampeyan? Apa sampeyan dekorasi wit khusus kanggo ngrayakake festival kasebut? Sugeng rawuh kanggo nuduhake karo kita.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa