Informasi Brand
VR

China Pet Fair bakal teka. Ndeleng sampeyan ing pameran pet.-qqpets

Guangzhou qianqian produk pet CO., Ltd. Bakal njupuk bagéyan ingChina Pet Fair2017 ing September. Pameran pet bakal suwene telung dina saka 15-17 September 2017. Iki minangka kesempatan lan panggung sing apik kanggo nampilake produk asu gaya anyar lan kekuatan pabrik.

2021/01/30

China Pet Fair bakal teka. Ndeleng sampeyan ing pameran pet.-qqpets

Guangzhou qianqian produk pet CO., Ltd. Bakal njupuk bagéyan ingChina Pet Fair 2017 ing September. Pameran pet bakal suwene telung dina saka 15-17 September 2017. Iki minangka kesempatan lan panggung sing apik kanggo nampilake produk asu gaya anyar lan kekuatan pabrik.

QQpets krah asu& pabrik leash minangka pabrik profesional kanthi sejarah luwih saka 10 taun. We ngedol kabeh jinis kerah asu& tali kanthi ukuran, warna, materi sing beda kanggo para pelanggan saka saindenging jagad. Kalung asu pribadi& nawarake layanan leash. Kerah asu& leash OEM utawa ODM olèh. Kene sampeyan bisadesain krah asu& tali kanthi logo utawa jeneng minangka panyuwunan sampeyan. Kita duwe desainer lan luwih saka rong puluh salesman nyedhiyakake layanan kanggo sampeyan kabeh.

Ing pameran pet, kita bakal ngenalake sabuk asu anyar kanggo sampeyan. Sabuk asu sing dirancang kanthi blok reflektif lan pijet aman lan nyaman kanggo asu. Pita reflektif bisa nggambarake cahya ing peteng kanggo nglindhungi asu ing njaba lan logo kasebut padhang. Kita pitados bilih ingpijet asu harness bakal populer ing China Pet Fair.

China Pet Fair minangka platform perdagangan profesional kanggo industri pet ing China. Luwih saka 70 ewu peserta pameran lan pengunjung bakal melu ing China Pet Fair ing Wuhan China. Pameran pet kalebu produk pet, panganan pet lan medis pet lsp. Iku pesta kabeh produsen lan distributor industri pet, pemilik pet, uga para panuku.

China (Wuhan) International Pet Industry Fair 2017
Guangzhou Qianqian Textile Craft Ltd. (Guangzhou Qianqian Pet Products CO., Ltd.)
Boot: T08

Alamat: Paviliun pusat pameran internasional Wuhan B3

china pet fair

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa