Warta
VR

Tips Care Cat: Apa sampeyan entuk ide apa kucing?

Apa sampeyan pemilik kucing anyar? Apa sampeyan ngerti apa-apa babagan kucing? Sawetara tips perawatan kucing kanggo pamilik kucing anyar.

Kafein ing kopi bisa nyebabake keracunan ing kucing, kalebu bahan coklat ing coklat. Kanggo manungsa, prekara-prekara iki ora cocog banget, ora kanggo nyebutake ukuran ukuran lan panyesuaian cilik ora apik kaya kucing manungsa.


2021/01/30

Tips Care Cat: Apa sampeyan entuk ide apa kucing ora bisa mangan?

Apa sampeyan pemilik kucing anyar? Apa sampeyan ngerti apa-apa babagan kucing? Sawetara tips perawatan kucing kanggo pamilik kucing anyar.

Kafein ing kopi bisa nyebabake keracunan ing kucing, kalebu bahan coklat ing coklat. Kanggo manungsa, prekara-prekara iki ora cocog banget, ora kanggo nyebutake ukuran ukuran lan panyesuaian cilik ora apik kaya kucing manungsa.

Tanduran njero ruangan sing umum liyane kayata lili, evergreen, lan anggur ijo ora bisa ditindakake. Iku mung manungsa ora mangan, nanging kucing duwe kabiasaan kanggo mangan tanduran. Yen kucing mangan iki, bisa uga diracun. Mula, sampeyan kudu ngati-ati supaya ora bisa nambah tanduran iki ing omah nalika sampeyan duwe kucing ing omah.

Udang lan iwak segara iku cocog kanggo kucing. Nanging, sampeyan kudu ngerti tilas kucing liar sing digunakake kanggo mangan iwak cilik ing banyu seger. Barang-barang ing segara jero yaiku dudu panganan alami sing cocog kanggo dheweke. Panganan iki dhuwur banget ing kolesterol.

Balung balung lan bebek langsing lan cetha banget sawise bejat. Kucing gampang digoreng lan macet sawise mangan, lan sampeyan ora ngerti sawetara goresan cilik bisa kedadeyan. Sawise kabeh, kucing ora bisa ngomong basa lan duwe daya tahan sing dhuwur. Yen ngono, gampang nyebabake inflamasi tutuk saka kucing.

Muga-muga tips kucing perawatan iki migunani kanggo sampeyan.Informasi liyane Klik ing kene.

 

Cat care tips

Cat care tips

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now
Pilih basa liyane
English English Türkçe Türkçe हिन्दी हिन्दी ภาษาไทย ภาษาไทย 한국어 한국어 日本語 日本語 Português Português italiano italiano Deutsch Deutsch Español Español français français русский русский العربية العربية 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики Pilipino Pilipino Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa